Shark Evo ES Yari helm: Bepaal zelf het aflevermoment

Deze prachtige helmen zijn zeer populair bij zowel scooterrijders als motorrijders. Dit komt omdat de helm Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
multifunctioneel is. De Shark Evo ES Yari kan namelijk worden gedragen als een integraalhelm, maar ook als een jethelm. Het kinstuk is namelijk volledig naar de achterkant van de helm te klappen. Hierdoor blijft de helm ook nog eens zeer aerodynamisch. Het voordeel van het klapbare kinstuk is dat op zonnige dagen goed geventileerd kan worden. Je voelt namelijk de wind op je gezicht, waardoor je het echte gevoel van buiten zijn ervaart. Bij koud of slecht weer, kan de helm daarentegen als integraalhelm worden gebruikt. Hierbij is het kinstuk naar beneden geklapt, waardoor het gehele gezicht omvat wordt door de helm. Het gezicht blijft hierdoor warm en regen of andere weersinvloeden blijven buiten. Dit maakt de helm Shark Evo ES Yari een zeer gewilde helm in Nederland. Het weer in Nederland kan namelijk zeer verraderlijk zijn. Ook benieuwd naar de voordelen van de Shark Evo ES Yari helmen? Bestel dan de helm vandaag nog en bepaal zelf het aflevermoment.

Shark Evo ES Yari online kopen: Wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel van een helm, zoals een Shark Evo ES Yari, online kopen is dat je de deur niet uit hoeft. Je kunt de gehele aankoop achter je computerscherm of achter je telefoonscherm uitvoeren. Dit is met name erg prettig als je weinig tijd hebt vanwege werk, kinderen of afspraken. Wat ook erg prettig is, is dat de online winkels altijd beschikbaar zijn. Je bent niet gebonden aan openingstijden. Hierdoor kun je een aankoop doen op het moment dat het jou uitkomt. Hierbij maakt het niet uit of het een feestdag of weekend is. Bij een bestelling heb je vervolgens bij onze webshop de keuze wanneer je het pakket geleverd wil hebben. Je kunt daardoor een moment kiezen waarop je zeker weet dat je thuis bent, zodat je de pakketbezorger niet misloopt. Tot slot betaal je bij HelmOnline geen verzendkosten. Dit betalen wij namelijk voor jou!

  • Je hoeft de deur niet uit voor een aankoop
  • Webshops zijn altijd open, of het nu een feestdag of weekend is

> Gratis verzending: Integraalhelm & crosshelm!

Waarvoor dient een motorhoes?

Je ziet vaak in het straatbeeld motoren staan met een motorhoes eromheen. Deze hoes beschermt de motor tegen weersinvloeden, zoals regen hagel of sneeuw. Ook beschermt de hoes de motor tegen de zon. De UV-straling kan er namelijk voor zorgen dat het zadel erg heeft wordt. Dit is vervelend als je op de motor wil rijden. Daarnaast kan UV-straling ook de lak van de motor beschadigen. Door de zon bestaat de mogelijkheid dat de lak dof wordt. Een andere reden waarom een motorhoes wordt gebruikt, is omdat de motor dan niet goed zichtbaar is. Als potentiele dieven niet weten wat voor motor er onder de hoes zit, hebben zij misschien minder de neiging om de motor te ontvreemden. Een motorhoes is vaak compact op te vouwen, waardoor de hoes gemakkelijk kan worden meegenomen. Dit kan bijvoorbeeld in de opbergruimte onder het zadel.

Bekijk ook eens deze modellen: