Shark Drak Tribute Helm: gratis verzonden!

De modellen van de Shark Drak Tribute-helmen zijn een verwijzing naar de Shark Drak-helmen die al Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
lang op de markt zijn. Dat is de reden waarom Shark's Drak Tribute ook een populaire helm is die door veel verschillende motorrijders, scooterrijders en brommerrijders wordt gedragen. De Shark Drak Tribute Helms biedt comfort. Vooral met stevige helmen is dit soms moeilijk te combineren met de vereiste beveiliging. Bij deze helm is het anders, dit ligt met name aan de pasvorm. Bij ons vind je altijd jouw perfecte Shark Drak helm!

Shark Drak Tribute Helm: zeer comfortabel

Helmen zoals de Shark Drak Tribute moeten ook gemakkelijk te gebruiken zijn. Dit betreft bijvoorbeeld de werking van de sluitingen. Deze moeten eenvoudig zijn, maar ze moeten goede sterkte bieden. Systemen zoals Quick-Release zijn erg belangrijk. Dit maakt het veel gemakkelijker om op een motorfiets te rijden. Daarnaast zijn ook andere voordelen van toepassing op deze Shark helmets:

  • Maar 1050 gram licht
  • Ook geschikt voor brillendragers
  • Sterke buitenschaal in meerdere maten
  • Vijf jaar Garantie

Vanwege de vele voordelen van de Shark Drak Tribute Helmet, hoef je geen rekening te houden met de weersomstandigheden. Omdat het niet uitmaakt of je op de snelweg of in de stad rijdt. Bovenal is dankzij de aanwezigheid van een ruim zonnevizier altijd voldoende zichtbaarheid beschikbaar. Dit is een belangrijk punt.

De verzorging van een helm

Een helm als Shark's Drak Tribute werkt het best wanneer deze goed is verzorgd. Dit kun je het beste doen met lauw water en een katoenen doek. Voor hardnekkig vuil kan een kleine hoeveelheid wasmiddel worden gebruikt. Daarnaast is het raadzaam speciale reinigingsproducten te gebruiken. Gebruik ook een kleine borstel voor hoeken en gaten, maar gebruik het niet op het vizier, zelfs als het een krasbestendige coating heeft. Dit voorkomt onnodige schade aan de helm en houdt deze in goede staat voor optimale veiligheid.