Scorpion EXO-920 EVO Solid helm: Gratis verzending op gehele assortiment!

Scorpion helmen staan bekend om hun kwaliteit. Dit komt omdat Scorpion een helm van begin tot Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
eind zelf maakt. Geen enkel stapje in het proces wordt uitbesteed. Ook niet bij de Scorpion EXO 920 EVO Solid helm. Hierdoor wordt de controle behouden en is de kwaliteit gegarandeerd. Sinds kort is Scorpion in Europa gevestigd. Na de Amerikaanse markt te hebben veroverd, willen zij nu ook in Europa naam maken. In Amerika zijn de helmen van Scorpion zo populair, dat het merk binnen no-time in de top-5 van helmen stond. Dit laat de populariteit, maar ook de kwaliteit zien. Benieuwd naar de Scorpion EXO 920 EVO Solid helm? Bekijk dan snel ons aanbod. Als je een bestelling plaatst hoef je bij ons geen verzendkosten te betalen, dit betalen wij namelijk voor jou!

Scorpion EXO-920 EVO helm: Wat zijn de voordelen?

De Scorpion EXO-920 EVO helmen zijn systeemhelm die zeer populair zijn. Dit komt omdat de helmen voorzien zijn van een uitgebreid ventilatiesysteem. Zo zijn er openingen voor de toevoer van frisse lucht, maar ook openingen voor de afvoer van warme lucht. Aan de voorkant van de Scorpion EXO 920 EVO Solid helm (ter hoogte van de kin en op het voorhoofd) zijn de ventilatieopeningen gemaakt voor de toevoer van frisse lucht. Deze openingen kunnen naar eigen wens geopend of gesloten worden. Aan de achterkant van de Scorpion EXO 920 EVO Solid helm zijn de ventilatieopeningen voor de afvoer van warme lucht. Het voordeel hiervan is dat er een constante toevoer is van frisse lucht. Ook is het klimaat in de helm altijd optimaal te benoemen. Wil je graag extra ventilatie? Open dan eenvoudig het kinstuk van de Scorpion EXO 920 EVO Solid helm, waardoor je direct met je gezicht in de open lucht bent. Natuurlijk kan ook het vizier worden geopend voor extra ventilatie.

> Nu tot wel 40% korting op alle Scorpion helmen!

Het vizier van de Scorpion EXO 920 EVO Solid kent naast extra ventilatie nog meer voordelen. Het vizier beschermt de ogen namelijk ook voor regendruppels of insecten. Zeker als je op hoge snelheid rijdt kunnen regendruppels of vliegjes pijn doen aan de ogen. Hierdoor knijp je automatisch meer met je ogen. Door gebruik te maken van het vizier, hoef je niet meer met je ogen te knijpen waardoor je een optimaal zicht behoudt op de omgeving. Ook is het vizier van de Scorpion EXO 920 EVO Solid Pinlock voorbereid. Dit heeft als voordeel dat er eenvoudig een Pinlock vizier tegen het heldere vizier kan worden gemonteerd. Een Pinlock vizier zorgt ervoor dat het heldere vizier niet meer kan beslaan. Ook dit zorgt voor een optimaal zicht op de omgeving en het overige verkeer. Tot slot heeft de EXO-920 EVO helm van Scorpion een geïntegreerd zonnevizier. Het zonnevizier is eenvoudig te bedienen en zorgt ervoor dat je zelf met de zon in het gezicht een optimaal zicht hebt. Overigens is het zonnevizier tijdens het rijden en met handschoenen aan te bedienen. Erg handig!

> Gratis verzending: Scorpion EXO 920 & Scorpion EXO 390!

Waarom deze binnenvoering zo ideaal is

Als motorrijder weet jij als geen ander hoe prettig het is om een goedwerkende binnenvoering te hebben. Een zachte stof, antibacteriële binnenvoering, absorberende werking én een wasbare binnenvoering. Zomaar wat onmisbare ingrediënten voor een goede binnenvoering. Gelukkig voldoet de voering van de Scorpion EXO 920 EVO Solid helm hier perfect aan. De binnenvoering voelt heerlijk zacht aan en is eenvoudig uitneembaar en op 30 graden Celsius te wassen. Daarnaast heeft de binnenvoering van de Scorpion EXO 920 EVO Solid een antibacteriële en absorberende werking. Ideaal.

Scorpion EXO-920 EVO Solid systeemhelm: Een uitstekende keuze!

Als je een systeemhelm zoekt, dan is de EXO-920 EVO helm een geweldige keuze. Dit komt omdat de prijs-kwaliteitsverhouding uitstekend te noemen is. De helm is rijk uitgerust en van alle gemakken voorzien. Daarnaast is het goed om te weten dat de Scorpion EXO 920 EVO Solid helmen geschikt zijn om te dragen op de openbare weg. Dit is terug te zien aan het ECE 22.05 keurmerk. Zowel scooterrijders als motorrijders vinden het dragen van een systeemhelm zeer prettig. Dit omdat je het beste hebt van beide werelden. Namelijk een gesloten helm en een open helm. Door de dubbele homologatie van de EXO 920 is de helm geschikt om zowel met geopend als gesloten kinstuk te dragen op de openbare weg. Met andere woorden, de Scorpion EXO 920 EVO Solid helm is een uitstekende keuze!

> Inspiratie nodig? Bekijk eens deze modellen: