Scorpion EXO-520 Air LeMans - Wit / Blauw / Rood

Waardering:
80% of 100
馃憤 Helmplicht snorfiets geschikt

Scorpion EXO-520 Air LeMans - Wit / Blauw / Rood

馃憤 Helmplicht snorfiets geschikt
Waardering:
80% of 100
Verzending Gratis
Niet op voorraad
Op werkdagen v贸贸r 23:45 uur besteld = morgen gratis bezorgd!* i
Dit geldt enkel op werkdagen

Let op! Deze helm wordt met een helder vizier geleverd!

Scorpion EXO-520 Air LeMans helm: Gratis verzending op gehele assortiment

Scorpion helmen zijn zeer bekende helmen. Je kunt het merk kennen van motorrijders in de MotoGP, MotoE en Supermoto. Dit zijn grote motorsport events waarbij op hoge snelheid op circuits wordt gereden. De Scorpion EXO-520 Air LeMans heeft zijn naam en zijn uiterlijk te danken aan een ander groot motorevent. De naam stamt namelijk af van de motorraces in het Franse Le Mans. Zoals je kunt zien zijn de kleuren op de helm ook met een reden gekozen. De kleuren op de helm representeren namelijk de Franse vlag, waarbij ook de kleuren wit, blauw en rood zijn gebruikt. Deze Le Mans motorhelm van Scorpion ademt dan ook motorsport.

Scorpion EXO-520 Air Le Mans helm kopen: Wat kun je verwachten?

De EXO-520 Air helmen van Scorpion zijn sportieve helmen met een aerodynamisch design. Dit betekent dat de Scorpion helmen weinig last hebben van wind. Door de spoilers glijdt de wind over de helm, waardoor de helm zeer stabiel blijft. Met name bij het rijden van lange afstanden is dit erg prettig. Je hoeft immers minder te corrigeren met de nekspieren, waardoor lange afstanden rijden minder intensief is. Het aerodynamische design zorgt er ook voor dat de Le Mans helm van Scorpion weinig ruis geeft. Hierdoor heb je minder snel oordoppen nodig om de ruis te verminderen.

Een moderne techniek die nieuw is voor Scorpion helmen is terug te zien in deze EXO 520 Le Mans Scorpion helm. De wangstukken zijn namelijk opblaasbaar. Nu kun je je afvragen waar dit goed voor is, maar het heeft een belangrijke functie. Door de wangstukken op de blazen, kan de binnenkant van de helm gevormd worden naar de vorm van je hoofd. Dit geeft als voordeel dat de helm bij bijna iedereen fantastisch aansluit om het hoofd. De helm zit hierdoor prettiger, maar ook strakker en dus veiliger. Deze nieuwe techniek is in alle Scorpion EXO 520 Air helmen verwerkt.

Tot slot sluiten de vizieren van de EXO-520 Air Le Mans helmen fantastisch. Dit is door het toedoen van de Ellip-Tec II technologie. Je kunt hierdoor gemakkelijk op hoge snelheid rijden zonder dat het vizier hier hinder van heeft. De Ellip-Tec technologie heeft ook nog een ander voordeel. Het andere voordeel is namelijk dat het vizier verwisseld kan worden zonder gereedschap. Dit kan al binnen enkele seconden worden gedaan. Is het vizier beschadigd of wil je een ander kleur vizier op de helm monteren? Geen probleem bij de EXO-520 Air helmen! Een kind kan de was doen

De LeMans uitvoering van de Scorpion EXO-520 Air is een opvallende integraalhelm. De gekozen kleuren representeren de kleuren van de Franse vlag. Le Mans is een bekende naam in de motorindustrie. Niet alleen de kleuren vallen op, maar ook de moderne technologie in de helm. Zo zijn de wangstukken opblaasbaar om de helm naar persoonlijke voorkeur naar het hoofd te vormen. Deze technologie heet Airfit en is kenmerkend voor de EXO 520 Air helmen van Scorpion. De wangstukken en binnenvoering zijn daarnaast voorzien van het materiaal Kwikwick2. Dit betekent dat de binnenvoering hypoallergeen, uitneembaar en wasbaar is. Dit is met name erg prettig op warme dagen. De Scorpion integraalhelm is onderhevig geweest aan verschillende tests, waardoor het ECE 22.05 keurmerk afgegeven is. Hierdoor kun je de helm probleemloos dragen op de openbare weg. Wat ook erg prettig is, is dat de Scorpion helm is voorbereid op een communicatiesysteem. Dit geeft de mogelijkheid om eenvoudig te communiceren met reisgenoten.
De buitenschaal van de Scorpion EXO 520 Le Mans is gemaakt van polycarbonaat. Dit maakt de helm licht maar wel stevig. In de buitenschaal zijn openingen gemaakt voor ventilatie. Daarnaast is de helmschaal gemaakt in 3 verschillende maten, namelijk XXS-M, L en XL-XXL. Het voordeel hiervan is dat de helm bij bijna iedereen goed het hoofd omsluit. Het vizier is helder, breed en anti-kras uitgevoerd. Hierdoor heb je altijd een optimaal zicht op de omgeving. Om een beslagen vizier tegen te gaan, is het heldere vizier Pinlock voorbereid. Je kunt hierdoor eenvoudig een Pinlock vizier tegen het heldere vizier monteren. Het heldere vizier sluit overigens erg goed en kan zonder gereedschap worden verwisseld. Dit is te herkennen aan de Ellip-Tec 2 technologie. Zelfs bij een laaghangende zon kan een optimaal zicht worden behouden. De Scorpion 520 Air helm is namelijk voorzien van een zonnevizier. Tot slot is de helm snel te openen en te sluiten door middel van de kinband met snelsluiting. Ook is de helm uitstekend geschikt voor brildragers door een uitsparing in de binnenvoering.

Specificaties Scorpion EXO-520 Air LeMans - Wit / Blauw / Rood:

- ECE 22.05 keurmerk
- Polycarbonaat buitenschaal
- 3 verschillende helmschalen
- Voorbereid op communicatiesysteem
- Opblaasbare wangstukken (Airfit)
- Goed sluitend vizier (Ellip-Tec II)
- Extra breed vizier
- Pinlock voorbereid
- Ge茂ntegreerd zonnevizier
- Kwikwick II binnenvoering
- Geschikt voor brildragers
- Kinband met snelsluiting

Lees door
  • Ge茂ntegreerd zonnevizier
  • Kinband met snelsluiting
  • Kwikwick II binnenvoering
  • Geleverd zonder communicatieset
Specificaties
Meer Informatie
Merk Scorpion
Type helm Integraalhelm
Serie EXO 520 Air LeMans
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Scorpion EXO-520 Air LeMans - Wit / Blauw / Rood
Uw waardering