HJC C70 Troky: Profiteer van kortingen tot wel 40%

De C70 Troky helm van HJC is voor iedereen een zeer geschikte helm. De HJC helm Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
is geschikt voor zowel dames als heren. De kleurensamenstelling is subtiel en met zorg uitgekozen. Dit maakt de HJC C70 Troky integraalhelm een prachtige helm. Door een speciale uitsparing bij de wangstukken, is de helm ook geschikt voor brildragers. De uitsparing geeft precies genoeg ruimte voor de brilpootjes. Hierdoor is het ook een optie om een zonnebril te dragen tijdens een motorrit of scooterrit. De integraalhelm biedt bescherming voor het gehele hoofd, inclusief gezicht en kin. Ook dit zorgt ervoor dat de helm voor meerdere type rijders geschikt is. Zowel recreatieve rijders als sportieve rijders kunnen veel plezier beleven aan deze prachtige HJC C-70 Troky helm!

HJC C70 Troky: Een ideale pasvorm!

De pasvorm van de HJC Troky is ideaal te noemen. Dit heeft te maken met verschillende factoren. Om te beginnen wordt de helm geproduceerd in 2 helmschaalmaten. Hierdoor hebben kleine helmen een kleinere helmschaal dan grote helmen. Vaak worden helmen in één maat geproduceerd en wordt de binnenkant van de helm aangepast. Hierdoor ontstaat verschil in helmmaten. Daarnaast beschikt de HJC systeemhelm over moderne CAD-technologie, waardoor de helm heerlijk op je hoofd zit. De CAD technologie zorgt voor extra comfort, waardoor zelfs lange motorritten moeiteloos kunnen worden gereden. In combinatie met de zachte binnenvoering kan de HJC C70 helm als perfect worden beschreven. De binnenvoering is overigens uitneembaar en wasbaar. Dit geeft je de mogelijkheid om de binnenvoering op ieder gewenst moment te wassen.

  • Geproduceerd in 2 helmschaalmaten
  • Moderne CAD technologie toegepast
  • Uitneembare & wasbare binnenvoering

> Gratis verzending: HJC CS 15 Dosta!

Wat is het ECE 22.05 keurmerk?

Voordat helmen gedragen mogen worden op de openbare weg, moet een helm voorzien zijn van het juiste keurmerk. Het keurmerk voor helmen om toegelaten te worden op de openbare weg is het ECE 22.05 keurmerk. ECE is een afkorting voor Economic Commission Europe. Het getal achter de afkorting staat voor de versie van het keurmerk. In 1982 is het eerste keurmerk tot stand gekomen. Dit was het ECE 22.02 keurmerk. Vandaag de dag is het keurmerk dus ECE 22.05 en staat voor de 5e versie.

Het keurmerk wordt pas toegekend als de helm aan verschillende richtlijnen voldoet. Als een helm beschikt over het ECE-keurmerk, mag de helm op alle Europese openbare wegen worden gedragen. Het keurmerk is namelijk erkend in heel Europa.

Bekijk ook de andere HJC modellen:

Ook interessant: