Held Roll Bags: perfect voor een motorvakantie

Held Roll Bags zijn zeer geschikt voor een motorvakantie. Deze motorroltas is traditioneel uitgevoerd en biedt Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
 1. Held Roll Bag 40 Liter - Geel/Zwart Held Roll Bag 40 Liter - Geel/Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 59,95 Speciale prijs 47,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. Held Roll Bag 90 Liter - Geel/Zwart Held Roll Bag 90 Liter - Geel/Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 79,95 Speciale prijs 62,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

2 producten in totaal

Filteren
veel ruimte om bagage in op te bergen. De met bagage gevulde Held Roll Bag kan je gemakkelijk achterop de motor bevestigen. Dat kan onder meer op de kofferdrager als je motor daar de beschikking over heeft. Of op de bagagedrager en zelfs op de plaats van de passagier als je alleen op de motor rijdt.

Held Roll Bags: volledig waterdicht

Held Roll Bags (onderdeel van de Held motorrugzak collectie) bieden naast een grote ruimte om bagage in op te bergen nog veel meer voordelen. In Nederland is het bijvoorbeeld belangrijk dat de motortas waterdicht is. Het regent namelijk nogal eens en dan is het prettig dat je gewoon door kunt rijden zonder dat je je hoeft te bekommeren om de bagage. Die blijft namelijk droog, want de Held Roll Bag is 100% waterdicht. Verder is het ook handig dat deze motorroltas over de toepassing van een oproltechniek beschikt. Bij minder bagage dan de inhoud biedt, kan je op een gemakkelijke manier het formaat aanpassen.

Naast de grote opbergruimte bieden de Held Roll Bags ook een klein vak in de vorm van een netvak met een ritssluiting. Dit opbergvak bevindt zich aan de buitenzijde, zodat je er gemakkelijk bij kunt. Voor het bevestigen van de roltas achterop de motor kan je een bagagespin of bagagehaken gebruiken. Dit bevestigingsmateriaal wordt niet bijgeleverd, maar kan je los aanschaffen.

 • Veel opbergruimte 
 • Apart netvak aan buitenzijde
 • waterdicht 
 • Aanpassing formaat mogelijk
 • Eenvoudig te bevestigen

Keuze uit 40 liter inhoud en 60 liter inhoud

Bij het kopen van een van de Held Roll Bags uit het aanbod wordt de keuze geboden uit motorroltassen met een verschillende inhoud. Je hbet namelijk de keuze om een Held Roll Bag met een inhoud van 40 liter of met een inhoud van 60 liter te kopen. Het spreekt wellicht voor zich dat voor een lange vakantie of reis op de motor het beste voor de grootste optie gekozen kan worden. Ook voor kortere vakanties is de Held Roll Bag dan geschikt, want het formaat is namelijk aanpasbaar. Indien je minder bagage hebt om mee te nemen en korte trips maakt met de motor volstaat de roltas met het formaat van 40 liter.