Held motorrugzakken: gratis verzending in 24 uur

Held motorrugzakken bieden praktisch gemak om wat extra’s mee te nemen op de motor. De ruimte Lees door

Van laag naar hoog sorteren

12 producten in totaal

Filteren

12 producten in totaal

Filteren
die een motor biedt om spullen op te bergen, is vaak beperkt. Held motorrugzakken bieden dan uitkomst. Een rugzak kan gebruikt worden om bagage in te doen en mee te nemen op reis naar de vakantiebestemming. Het is echter ook mogelijk om een Held motorrugtas aan te schaffen voor het woon-werkverkeer.

Held motorrugzakken voor verschillende doeleinden

In ons aanbod hebben wij een verscheidenheid aan Held motorrugzakken beschikbaar. Voor elk doeleinde is er wel een geschikte rugtas beschikbaar. De Held motorrugzak in het model Bayani is bijvoorbeeld ideaal om te gebruiken om naar het werk te rijden op de motor. Er kan bijvoorbeeld een laptop in mee worden genomen. De Held Roll Bag met een inhoud van 60 liter is weer perfect om mee te nemen als je met de motor op vakantie gaat. De Carry Bag met een inhoud van 30 liter is een model van de Held motorrugzakken die weer wat compacter is vormgegeven en is uitgevoerd in de vorm van een reistas. Deze Held motorrugzak is gemakkelijk te bevestigen op de motor met een bagagespin. Naast handgrepen heeft deze tas een schouderband. Zo zijn er nog een aantal uitvoeringen beschikbaar die elk weer voor een ander doeleinde gebruikt kunnen worden.

Tips voor het kopen

Het aanbod met Held motorrugzakken is groot en divers. Het is dan ook belangrijk dat je met een aantal aspecten rekening houdt bij het kopen. Bijvoorbeeld met de gewenste inhoud die in volume in liters wordt aangegeven. De inhoud bepaalt namelijk hoeveel ruimte er is om spullen mee te nemen in de Held motorrugtas. Uiteraard is het doel ook van belang bij het maken van een keuze. Is de rugzak bedoeld om mee te nemen naar het werk of ga je op vakantie met de motor en wil je dan veel of weinig bagage meenemen? Een ander kenmerk om op te letten, is de waterdichtheid. Er zijn Held motorrugzakken die volledig waterdicht zijn en rugtassen die over een regenhoes beschikken om de rugzak waterdicht te maken. Verder is het aan te raden om bij het gebruik van een Held motorrugzak geen scherpe voorwerpen erin op te bergen. Dat kan namelijk ernstige gevolgen hebben als je ten val komt.