Held Zaino rugzakken: gratis verzending in 24u

Held Zaino rugzakken hebben een specifiek ontwerp dat extra veel gemak en comfort biedt. Het gaat Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
hier namelijk om het praktische gemak van een roltas die gecombineerd wordt met het design van een rugtas. Het comfort qua dragen is enorm groot te noemen en bovendien kennen de Held Zaino rugzakken een grote mate van hanteerbaarheid.

Held Zaino rugzakken: 100% waterdicht

De Held Zaino rugzak is volledig waterdicht. Dat betekent dat als het onderweg gaat regenen je je niet druk hoeft te maken om de inhoud. Het materiaal van de buitenkant van de Held Zaino motorrugzakken bestaat uit 100% Tarpaulin en de naden zijn gelast. De inhoud is 30 liter, zodat er genoeg ruimte is om spullen in op te brengen. De rugtas is geschikt om mee te nemen voor een korte vakantie, maar kan ook prima dagelijks worden gebruikt. Naast de grote ruimte om spullen mee te nemen, zijn er ook een aantal kleinere opbergvakjes. Aan de buitenzijde bevinden zich namelijk drie vakken en er is nog een netvak met ritssluiting. Het is ideaal dat de schouderbanden gevoerd zijn en dat de tailleriem en borstriem verstelbaar zijn. Hierdoor wordt namelijk altijd een grote stabiliteit geboden en verschuift de Held Zaino rugzak ook niet als er met hoge snel gereden wordt op de motor.

  • 30 liter inhoud 
  • 100% waterdicht 
  • Materiaal: Tarpaulin 
  • Extra opbergvakjes 
  • Grote mate van stabiliteit

> terug naar alle Held motorrugzakken

Beschikbaar in twee kleuren met reflecterend effect

De Held Zaino rugzakken kan beschouwd worden als de perfecte pakgenoot. Als je de Held Zaino rugzak op de rug draagt, val je op in het verkeer. Er is namelijk sprake van een motorrugtas die over reflecterende eigenschappen beschikt. Aan beide zijde is er namelijk over de hele lengte sprake van een reflecterende streep. Je kan bij voorkeur voor een Held Zaino rugzak verder rekening houden met de kleur. Er is namelijk een uitvoering in het zwart en in het geel beschikbaar.