Held To-Go rugzakken: gratis bezorging in 24 uur!

Held To-Go rugzakken zijn compact en staan voor het gemak van inpakken en snel weer door Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
op de motor. De compactheid betekent overigens niet dat er weinig ruimte is om spullen mee te nemen. Die ruimte is er namelijk wel. Je profiteert dan ook van de opbergruimte en het gemak om de Held To-Go rugzak om te doen en snel op de motor te stappen. Door de compacte uitvoering is het bovendien comfortabel om deze motorrugzak op de rug te dragen.

Held To-Go rugzakken ook geschikt als het regent

De Held To-Go rugzakken zijn ook geschikt om op de motor te dragen als het regent. Als je voor vertrek het vermoeden hebt dat het onderweg wel eens kan gaan regenen dan kan je besluiten om de regenhoes te gebruiken. Of als het al regent natuurlijk ook. Zo blijft de inhoud mooi droog als je op de motor in de regen rijdt. De regenhoes is als je deze niet gebruikt op te bergen in het speciaal daarvoor bestemde opbergvak. De Held To-Go rugzak is vervaardigd van polyester. Dat is een stevig materiaal. Er zijn meerdere opbervakken beschikbaar. Naast twee grote vakken die elk met een rits afgesloten kunnen worden, zijn er binnen in ook kleine opbergvakjes beschikbaar net als een sleutelring. Aan de buitenkant zijn er ook nog eens drie vakken beschikbaar. Met een inhoud van 15 liter kan je zo genoeg spullen meenemen in de Held To-Go rugzak. Verder is er sprake van een reflecterend effect, zodat je bij slecht weer en in het donker extra opvalt.

  • Inclusief regenhoes 
  • polyester
  • Veel opbergvakken 
  • Inhoud 15 liter 
  • Reflecterend effect

Bekijk het complete aanbod van Held rugzakken voor op de motor/scooter.

Compacte motorrugzak leuk als cadeau

Als er wat te vieren valt bij een gelegenheid, waarbij een cadeau op zijn plaats is en de degene om wie het feest draait een motorrijder is, kan je de compacte Held To-Go rugzak cadeau geven. Het is met betrekking tot de prijs zeker een prima geschenk, want de Held To-Go rugzakken uit de lijn met Held motorrugzakken behoren tot de voordelige prijsklasse. Overigens kan je uiteraard ook gewoon voor jezelf een van de Held To-Go rugzakken aanschaffen. 

> nieuw in het assortiment > Held Carry motorrugzakken