Groene helmen: verzending = gratis!

In de eerste plaats is de kwaliteit van de helm het belangrijkst. Hij moet het hoofd Lees door

Sorteren

4 producten

Filteren
Sorteren

4 producten

Filteren

goed beschermen. Of dit nu op een motor, scooter of quad het geval is, maakt geen verschil. Daarnaast is het echter wel aantrekkelijk om een helm te kiezen die goed bij het voertuig past. Niet alleen qua vorm, maar zeker ook qua kleur. Groene helmen zijn in veel gevallen daarom de juiste keuze. Ze zijn goed te combineren met veel verschillende voertuigen.

Wat verder altijd belangrijk is, is de mate van comfort van de groene helmen. Daarom zijn ze ook altijd verkrijgbaar in verschillende maten. Dit is bijvoorbeeld ook interessant wanneer je een kind meeneemt achterop. Het is dan ideaal om een helm te hebben die niet alleen mooi is, maar ook gewoon goed past. Dit is ook beter met het oog op de bescherming die geboden moet worden.

Helm in het groen: modieus, maar ook handig

Wie een helm in een groene kleur op het oog heeft, hoeft niet bang te zijn dat hij geen gevoel voor smaak en mode heeft. Het is echter wel belangrijk om een type te zoeken dat ook gemakkelijk in het gebruik is. Er zijn immers veel verschillende soorten motor- en scooterhelmen. De kleur is niet het enige kenmerk dat bepaalt of hij past bij het soort voertuig. Er zijn namelijk ook een aantal andere zaken die meegewogen worden. Soorten helmen zijn bijvoorbeeld:

  • Crosshelm
  • Jethelm
  • Retrohelm
  • Fashionhelm
  • Systeemhelm

Het is dus minstens zo belangrijk om te kijken welk type past bij het soort voertuig. Een crosshelm combineren met een retroscooter zal bijvoorbeeld minder goed gaan dan een jethelm met een moderne motor.

> Bekijk nu onze mat zwarte helmen en profiteer van kortingen tot 40%!

Hoe communiceert u met een helm op?

Het is natuurlijk belangrijk om tijdens een motortocht met de verschillende deelnemers te kunnen overleggen. Bijvoorbeeld om elkaar op onveilige situaties te kunnen wijzen, maar ook om te zorgen dat je elkaar niet kwijtraakt. Toch is het in het geval van sommige helmen niet gemakkelijk om geruisloos te communiceren. Vooral het ruisen van de wind in jethelmen wordt nog weleens als een flink probleem ervaren. Daarom is het dan ook goed om te weten dat de middelen steeds kleiner worden en steeds makkelijker weg te werken zijn. Zo kan geruisloos gesproken worden met elkaar.

> Vandaag besteld = morgen in huis! Dat geldt natuurlijk ook voor deze uitgelichte producten: