Scooterhelm dames: gratis verzending!

Heb je een nieuwe, blinkende scooter voor de deur staan maar heb je nog geen helm? Lees door

Van laag naar hoog sorteren

38 producten in totaal

Filteren

38 producten in totaal

Filteren
Bekijk ons ruime assortiment scooterhelmen voor dames en bestel jouw favoriete exemplaar vandaag nog. Wij zorgen voor een snelle levering zodat je al de volgende werkdag de weg op kunt met je nieuwe helm én scooter.

Stijlvolle dames scooterhelmen

Vrouwen zijn sneller geneigd om te kiezen voor een opvallende (trend) kleur dan mannen. De stijl van de dames scooterhelm moet goed aansluiten bij de outfit en bij de scooter. Bij ons in de webshop hebben we genoeg keuze aan scooterhelmen voor dames. Ga je voor rood, roze, geel of babyblauw?

En aan een stijlvolle scooterhelm voor dames hoeft absoluut geen hoog prijskaartje te hangen. Bij ons is het assortiment vind je goedkope scooterhelmen dames die perfect aansluiten bij jouw stijl en bij jouw scooter.

Verschillende modellen dames scooterhelmen

Er zijn 3 verschillende soorten helmen op de markt, elke met zijn eigen eigenschappen, voordelen en nadelen. Bepaal welke helm het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften:

  • Integraalhelm:bij deze helm wordt het gezicht volledig afgesloten, inclusief kin. Dit type helm is veilig zelfs bij hoge snelheden. Dit is een helm die we vooral aanraden voor motorrijders. Toch behoefte aan dit stukje veiligheid? Kies dan voor een integraalhelm als dames scooterhelm
  • Systeemhelm: bij een systeemhelm kies je voor iets meer bewegingsvrijheid. Bij dit type helm kies je zelf wanneer je het kinstuk omhoog of omlaag klapt. Een systeemhelm is geschikt als dames scooterhelm én als dames motorhelm
  • Jethelm: met een jethelm als dames scooterhelm heb je de meeste bewegingsvrijheid op de scooter omdat er geen kinstuk aan de helm zit. Door de bewegingsvrijheid is er ook volop ruimte om te communicatie met medeweggebruikers in stand te houden. Mede daarom is een jethelm een veel gekozen helm als dames scooterhelm

De juiste maat bepalen

Een dames scooterhelm in maat S, M of toch L? De juiste maatbepaling begint bij het meten van de hoofdomtrek. Zo kan je een goede maat helm kopen voor de scooter.

Pak een meetlint en meet vanaf 2,5 centimeter boven de wenkbrauwen de omtrek van het hoofd. Bekijk in onze maattabel welke maat er bij de omtrek hoort.

De maten voor dames scooterhelmen zijn doorgaans wat kleiner dan de maten voor mannen. Uiteraard hebben wij de dames scooterhelmen in verschillende maten beschikbaar, zodat de juiste maat altijd op voorraad is.

Scooterhelm kopen dames

Ga voor een goedkope scooterhelm dames in roze, beige of elke andere kleur die je aanspreekt. Welke dames scooterhelm je ook kiest uit ons grote assortiment, de verzending is ten alle tijden gratis.