Sorteren op:

Shark systeemhelm: vandaag besteld = morgen in huis!

Een systeemhelm van Shark is de ideale helm voor als je niet kunt kiezen tussen een Lees door

Van laag naar hoog sorteren

11 producten in totaal

Filteren

11 producten in totaal

Filteren

In welke maten zijn de Shark systeemhelmen verkrijgbaar?

De Shark systeemhelmen zijn in de maten XL, L, M, S en XS te bestellen.

In welke kleuren zijn de Shark systeemhelmen te bestellen?

Wij hebben 6 kleuren Shark systeemhelmen in ons assortiment. Zwart, mat-zwart, antraciet, wit, grijs en geel.

Wat is de levertijd van de Shark systeemhelmen?

Bestel vandaag nog de Shark systeemhelm vóór 23:59u en ontvang de volgende werkdag de bestelling al in huis. Snelle + gratis bezorging.

jethelm en een integraalhelm. In één handgebaar klap je het kinstuk omhoog. Er zijn meerdere merken waar je uit kunt kiezen, maar de Shark systeemhelm is toch wel noemenswaardig.

Al ruim 30 jaar produceert Shark systeemhelmen van de hoogste kwaliteit. Het hoofdkantoor van Shark zit in Marseille en voorziet vanaf deze Franse stad maar liefst 5000 verkooppunten wereldwijd. De populariteit van de Shark systeemhelmen is ongekend. En dat heeft Shark alles te danken aan hun drive om te blijven innoveren.

Technische grenzen? Die kennen ze bij Shark niet. Wanneer zij een technische grens tegenkomen, zetten ze man en macht in om deze technische grens te overschrijden. En met resultaat.

Voordelen van een systeemhelm van Shark

De Shark systeemhelm is voorzien van allerlei technische snufjes. Een Shark systeemhelm komt niet één, twee, drie tot stand. Met de ultra moderne hi-tech productieprocessen wordt een constante en hoge kwaliteit gewaarborgd. Wat zijn deze technische voordelen van de systeemhelm Shark precies?

  • Opklapbaar kinstuk
  • Buitenschaal thermoplastic
  • Geïntegreerd zonnevizier
  • Antikras vizier
  • Easyfit: uitsparing voor brildragers
  • Voorbereid op communicatiesysteem
  • Quick release system
  • Microlock kinsluiting
  • Uitwasbare binnenvoering
  • Ultra licht gewicht: 1700 gr

Systeemhelm van Shark: vizier en zonnevizier

Last hebben van de zon tijdens het motorrijden is vervelend. Heb belemmerd niet alleen je mooie uitzicht, maar het maakt motorrijden ook nog eens gevaarlijk. Gelukkig is de Shark systeemhelm voorzien van een zonnevizier.

> Bekijk ook eens onze andere Shark helmen, zoals de Shark Drak of juist een ander merk: Scorpion integraalhelm.

Systeemhelm van Shark met ECE-keurmerk

Alle systeemhelmen van Shark zijn voorzien van het ECE keurmerk. Zonder dit keurmerk zijn de helmen niet toegestaan op de Europese weg. Ook zijn de helmen met het ECE markering onderworpen aan diverse kwaliteitstesten. Zo zijn de helmen getest op stevigheid, slijtvastigheid van het vizier, schokabsorptie en andere belangrijke testen. De test niet doorstaan? Geen keurmerk. Wel glansrijk door de testen gekomen? Dan wordt het keurmerk toegekend.

Naast gebruik voor de scooter, motor en brommer, kun je deze helmen ook bestellen voor de snorfiets helmplicht. Vanaf 1 januari 2023 gaat deze helmplicht in. Ga je na deze tijd de weg op zonder snorscooterhelm? Dan riskeer je een boete voor het rijden zonder (goedgekeurde) helm. 

Shark systeemhelm kopen: kies het juiste type en de juiste maat

Een Shark systeemhelm wordt ongeacht het model standaard in uiteenlopende helmmaten aangeboden. Kies voordat je een Shark systeemhelm gaat kopen de juiste maat. Je kunt bij twijfel over jouw helmmaat uiteraard de tabel voor helmmaten raadplegen en jouw hoofdomtrek meten.

Bij het maken van een keuze tussen de modellen kun je met bepaalde voorkeuren rekening houden. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat er sprake is van een geïntegreerd zonnevizier. Of dat er een uitsparing is in de binnenvoering als je een brildrager bent?

Zo zijn er talloze aspecten op basis waarvan je de keuze voor de ideale uitvoering van een systeemhelm van Shark kunt baseren. Als je van een communicatiesysteem gebruik wenst te maken, is het bijvoorbeeld handig dat de Shark systeemhelm is voorbereid voor de toepassing van een dergelijk systeem.

> Bekijk alle systeemhelmen, scooterhelmen en motorhelmen!

Shark systeemhelm in verschillende formaten

Naast dat het design en de eigenschappen van de Shark systeemhelm variëren bij de verschillende modellen, zoals onder meer bij de Shark Openline en bij de Shark Evoline 3 zijn de systeemhelmen in verschillende helmmaten verkrijgbaar.

Je kunt bij twijfel over jouw helmmaat uiteraard de tabel voor helmmaten raadplegen en jouw hoofdomtrek meten. Bij het maken van een keuze tussen de Shark systeemhelm modellen kun je met bepaalde voorkeuren rekening houden. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat er sprake is van een geïntegreerd zonnevizier. Of dat er een uitsparing is in de binnenvoering als je een brildrager bent? Zo zijn er talloze aspecten op basis waarvan je de keuze voor de ideale uitvoering van een systeemhelm van Shark kunt baseren voordat je een systeemhelm van Shark gaat kopen. Als je van een communicatiesysteem gebruik wenst te maken, is het bijvoorbeeld handig dat de Shark systeemhelm is voorbereid voor de toepassing van een dergelijk systeem

Naast dat het design en de eigenschappen variëren bij de verschillende modellen, zoals onder meer bij de Shark Openline en bij de Shark Evoline 3 zijn de systeemhelmen in verschillende helmmaten verkrijgbaar.

> Inspiratie nodig? Ook tot 40% korting op deze pareltjes: