• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

De HJC systeemhelmen: Gratis thuisbezorgd!

Bij een HJC systeemhelm is net zoals bij een integraalhelm, het hele hoofd omsloten. Jouw hele gezicht en kin zijn dus omsloten met de helm maar het kinstuk is beweegbaar.

16 artikel(en)

16 artikel(en)

Dit kinstuk kan omhoog geklapt worden en zo kan de helm gemakkelijk op- en afgezet worden. Ook kun je op deze manier gemakkelijk een bril dragen tijdens het rijden zonder enige problemen. Door dit kinstuk kun je de helm ook open dragen zoals een jethelm wanneer het dichtklappen van het kinstuk niet nodig is. Als je een (zonne-)bril wilt dragen tijdens het rijden is een HJC systeemhelm kopen een geweldige optie. Je hoeft jouw bril niet meer thuis te laten maar kunt nu gewoon altijd jouw bril oplaten tijdens het rijden.

Een praktische systeemhelm HJC zijn ideaal voor (zonne-)brildragers

Tijdens het rijden van kortere stukken is een systeemhelm ideaal. De helm kun je gemakkelijk open afzetten en met de helm op kun je gemakkelijk een gesprek voeren. Het omhoog doen van het kinstuk is in één simpele handbeweging gedaan, dus erg fijn. Doordat er een groot aanbod aan systeemhelmen HJC is, kun je ook altijd een goed passende helm vinden voor een goede prijs. 

> Vandaag besteld = morgen in huis: De HJC motorhelm, waaronder de HJC RPHA 70!

Het belang van een goede passende helm dragen

Wanneer je op een vervoersmiddel rijdt waarbij een helm verplicht is dan zegt dit eigenlijk al genoeg over het belang van een helm. Zowel een te krappe of een te grote helm zijn niet wenselijk. Het is dus belangrijk om de juiste maat van je helm te bepalen. Dit kan je doen aan de hand van onze matentabel. 

> De HJC RPHA 11: Profiteer nu van gratis verzending!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen