Sorteren op:

Caberg systeemhelm: online bestellen zonder verzendkosten!

Ben je op zoek naar een Caberg systeemhelm? Dan zit je goed op deze pagina. Hier Lees door

Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
vind je namelijk een groot aanbod systeemhelmen van het gerenommeerde merk Caberg. De helmen van dit merk bieden niet alleen de beste bescherming tijdens het rijden, maar gaan bovendien lang mee.

Bestel je jouw Caberg systeemhelm vandaag voor 23:59 uur, dan heb je jouw helm morgen al in huis. En voor deze snelle levering hoef je niets extra te betalen, want wij nemen de verzendkosten altijd voor onze rekening.

Een Caberg systeemhelm met 40% korting

Wij vinden het belangrijk dat je een goede helm kunt dragen, maar we begrijpen ook dat je hier niet te veel geld aan uit wil geven. Daarom verkopen wij - als officiële Caberg dealers Nederland - onze Caberg systeemhelmen voor extra aantrekkelijke prijzen. Koop je jouw systeemhelm van Caberg bij ons, dan profiteer je van een aantrekkelijke korting tot wel 40 procent.

Bij ons kom je niet voor onaangename verrassingen te staan bij het winkelen. Bij ons worden er namelijk geen verzendkosten op de totale kosten van uw bestelling geteld. Wij betalen de verzendkosten voor jou en houden jouw investering in een goede helm op deze manier zo laag mogelijk.

> Bestel nu een HJC brommerhelm of een Enduro helm: Profiteer van kortingen tot wel 40%!

De voordelen van een systeemhelm

Een systeemhelm heeft een opklapbaar kinstuk. Dit in tegenstelling tot een integraalhelm, die een vast kinstuk heeft. Dat een systeemhelm een opklapbaar kinstuk heeft, brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Je kunt zelf bepalen wanneer je met kinbescherming of zonder kinbescherming wil rijden.
  • Je kunt een zonnebril onder jouw helm dragen.
  • Je hoeft de helm niet de hele tijd af te zetten. Dit is ideaal als je vaak stopt tijdens het rijden.

Daarnaast is een systeemhelm erg prettig om te dragen bij warm weer. Door het kinstuk omhoog te klappen, komt er meer frisse lucht in jouw helm. Hierdoor ga je minder zweten en is het rijden aangenamer. Rijd je het liefst bij warm weer, maar vind je de meeste helmen bij hogere temperaturen te heet? Dan is een systeemhelm zeker iets voor jou.

> Bescherm óók je motor, met een motorhoes buiten!

En koop je een systeemhelm met zonnevizier? Dan wordt het rijden bij warm en zonnig weer nog comfortabeler. Het zonnevizier van jouw systeemhelm zorgt er namelijk voor dat je geen last heeft van het felle licht van de zon. Zo kun je beter zien waar je naartoe rijdt en kun je andere weggebruikers bovendien beter in de gaten houden. Dit maakt het rijden bij mooi weer een stuk veiliger.

> Vandaag besteld = morgen thuisbezorgd: Dit geldt voor alle helmen, bijvoorbeeld voor deze pareltjes: