ART4 goedgekeurde motorsloten: gratis verzending in één dag!

ART4 goedgekeurde motorsloten beschikken over het keurmerk van stichting ART, waarbij het slot de beste bescherming Lees door

Sorteren

49 producten

Filteren
 1. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 2. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 3. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 4. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 5. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 6. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 7. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 8. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

49 producten

Filteren

biedt tegen diefstal als er met de motor op pad wordt gegaan en ergens onderweg gestald wordt. Er zijn allerlei verschillende soorten goedgekeurde motorsloten beschikbaar die hier online besteld kunnen worden. Het is uiteraard van belang dat je het juiste type ART4 goedgekeurd motorslot aanschaft om de kans op diefstal zoveel mogelijk te beperken. Er kan met betrekking tot het aanbod van sloten een onderscheid worden gemaakt ten aanzien van het soort. Zo hebben wij onder meer kettingsloten beschikbaar, waarmee je de motor onderweg op slot kunt zetten, maar kun je ook de keuze maken voor een ander type slot, zoals een schijfremslot, beugelslot of muuranker.

Een muuranker biedt de gelegenheid om jouw motor thuis te stallen en tegen diefstal te beveiligen. Dit type motorslot heeft het voordeel dat er een kettingslot aan kan worden bevestigd, zodat voorkomen wordt dat dieven langskomen en de motor die nergens aan is bevestigd gemakkelijk kunnen meenemen om in een busje of op een aanhanger te laden. Het kan zijn dat de verzekeraar door een motorverzekering de eis stelt dat er bij het thuis plaatsen van de motor een muuranker aanwezig dient te zijn. In elk geval bieden ART4 goedgekeurde motorsloten de gelegenheid om een motorverzekering met diefstaldekking af te sluiten. Ons aanbod bied je de mogelijkheid om het beste ART 4 slot voor de motor aan te schaffen dat een prima bescherming biedt tegen diefstal.

ART4 goedgekeurd motorslot met keuze uit verschillende merken

Er zijn meerdere merken in ons aanbod beschikbaar om een passende keuze te maken voor een ART4 goedgekeurd motorslot. Het is bij het maken van een keuze onder meer belangrijk om met de eigen voorkeur rekening te houden. Elk slot heeft namelijk weer andere typische eigenschappen en een motorslot van Abus zal dan ook weer over andere kenmerken beschikken in vergelijking met een slot van Pro-tect of AXA. Bij de keuze voor een van de ART 4 goedgekeurde motorsloten uit ons aanbod kun je rekening houden met de gewenste lengte van de ketting. Hoe langer de ketting des te meer gebruiksgemak er wordt geboden ten aanzien van het vastzetten van de motor aan een object. Wanneer je een ART4 goedgekeurde motorslot koopt, denk er dan ook eens aan om een goedkope motorhelm te kopen of bekijk al onze online helmen.

Een motorslot met een lengte van 180 cm is in dat opzicht een uitstekende keuze, maar je kunt bijvoorbeeld ook de keuze maken voor een ketting met een lengte van 120 cm of 150 cm. De specificaties staan bij elk ART 4 goedgekeurd motorslot vermeld, zodat het eenvoudig is om de mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Op het moment dat je een keuze heeft gemaakt, kun je direct de bestelling plaatsen. Alle ART4 goedgekeurde motorsloten die voor 23.00 uur op een werkdag worden besteld, worden de volgende dag al door ons geleverd. Er komen geen extra kosten bij kijken in de vorm van verzendkosten, want wij verzenden alle ART 4 sloten uit het assortiment gratis. Bovendien profiteer je bij ons van 100 dagen retourrecht op je ART 4 slot en ben je bij ons altijd heel voordelig uit.

Tips voor het kopen van een ART 4 gekeurd motorslot

Als je op zoek bent naar een ART 4 goedgekeurd motorslot, dan wil je dat jouw motor goed beveiligd staat. Het is daarom belangrijk dat je het juiste slot koopt. Bij de aanschaf van een ART 4 slot motor zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. 

 • Diefstalpreventie
  Het belangrijkste is natuurlijk dat het ART 4 slot voorkomt dat jouw motor gestolen wordt. Kijk daarom goed of het slot jouw motor goed beschermt tegen diefstal.
 • Verzekering
  Voor de verzekering zijn er bepaalde eisen die er worden gesteld voor het ART 4 slot motor. Kijk goed welke eisen dit zijn en of het slot aan alle verwachtingen voldoet zodat de verzekering van toepassing is.
 • Gevoel
  Jouw motor veilig wegzetten heeft ook een beetje te maken met een veilig gevoel dat je creëert. Kies een ART 4 slot waar je dit gevoel bij krijgt zodat je jouw motor veilig kunt stallen.