• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

ART 5 motorsloten: beste preventiewaarde tegen diefstal

ART 5 motorsloten bieden de beste preventiewaarde op het gebied van bescherming tegen diefstal. Iedereen wil natuurlijk voorkomen dat een motor ergens onderweg wordt gestolen of zelfs als het voertuig thuis is gestald.

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Motoren zijn gewild onder het dievengilde en er moeten dan ook altijd maatregelen genomen worden om deze voertuigen te beschermen tegen diefstal. Het gebruikmaken van een ART 5 motorslot is in dat geval de beste keuze. Deze motorsloten hebben namelijk een keurmerk van stichting ART die met de toekenning van vijf sterren aangeeft dat de hoogste preventiewaarde van toepassing is. Het is dan ook zo dat ART 5 motorsloten niet alleen onderweg kunnen worden gebruikt om de motor veilig te stallen, maar ook thuis. Stichting ART raadt zelfs aan voor het thuis stallen van een motor gebruik te maken van een slot dat over een keurmerk met vijf sterren beschikt.

De zware kettingsloten zijn aan talloze testen onderworpen ten aanzien van het openbreken, boren of zagen van het slot en de ketting. Met een ART 5 gekeurd slot voor motoren haal je dan ook de beste beveiligingsmaatregel in huis om te voorkomen dat jouw motor wordt gestolen. Voor alle tweewielers geldt dat aanbevolen wordt om bij het op slot zetten het voertuig aan een object vast te maken. Dat geldt ook voor het thuis stallen van de motor, waarbij bijvoorbeeld een combinatie kan worden gebruikt van een stevig kettingslot met een muuranker die beiden voorzien zijn van een keurmerk.

ART 5 motorslot kopen met keuze uit ruim aanbod

Het kopen van een ART 5 motorslot word je heel gemakkelijk gemaakt. Het aanbod is namelijk zeer divers van aard, zodat je met meerdere voorkeuren rekening kunt houden. Bijvoorbeeld met de gewenste lengte van de ketting van de ART 5 motorsloten die wij in het assortiment beschikbaar hebben. Je kunt echter ook met de voorkeur voor een specifiek merk rekening houden, want wij hebben onder meer een aanbod beschikbaar van Pro-tect, AXA en Abus. Ieder merk kent weer unieke kenmerken toe aan de motorsloten en die kun je uiteraard op jouw gemak met elkaar vergelijken net zoals je dat kunt met al onze motorhelmen online. Ten aanzien van de lengte geldt dat er meerdere opties beschikbaar zijn, zoals een lengte van 120 centimeter of een lengte van 150 centimeter. Er wordt vanzelfsprekend meer gebruiksgemak geboden ten aanzien van het vastzetten van de motor aan een object als er voor een langere ketting wordt gekozen.

Alle kettingsloten in het aanbod met ART 5 motorsloten zijn voorzien van een beschermende hoes. Zo wordt voorkomen dat er lakschade aan de motor ontstaat bij het gebruiken van het slot. Je kunt uiteraard nog met de prijs rekening houden. Het verschil in prijs is onder meer toe te schrijven aan de specifieke eigenschappen van de sloten. Investeren in een goed slot is zeker aan te raden, want daarmee kan in elk geval diefstal van de motor en daaruit voortvloeiende ellende worden voorkomen. Je kunt het beste ART 5 slot van uw voorkeur bestellen. Wij garanderen een snelle levering van alle motorsloten en alle soorten helmen.

Onze voordelen

Bij ons profiteer je van verschillende voordelen als je een motorslot koopt. Zo vind je bij ons de goedkoopste ART 5 sloten, want je profiteert bij ons van kortingen tot wel 40%. Daarnaast hebben wij ook de volgende voordelen:

 • Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis
 • De bezorging is gratis
 • Je kunt zelf een aflevermoment en plek kiezen
 • Achteraf betalen is mogelijk
Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen