ART 5 motorslot kopen: Gratis verzending!

Rijd jij wel eens voor de lol 100 kilometer, zonder doel en zonder bestemming? Met een Lees door

Sorteren

5 producten

Filteren
Sorteren

5 producten

Filteren

A’tje op je rijbewijs is dit antwoord natuurlijk een volmondig ‘ja’. Want de wind door je haren, de bewegingsvrijheid en broederlijk zwaaien naar die andere motorrijders op de weg zijn alle ingrediënten die maken dat jij heel wat kilometers wilt vreten. Gewoon, voor de lol. Met je motor. Want, nu weet je: de liefde tussen mens en machine is groots. Bescherm de liefde van je leven dus goed met een gecertificeerd motorslot. Een goed slot op jouw motor is de sleutel tot een langdurig en plezierig gebruik van je motor.

Tip: zwaai niet naar een motoragent. Tenzij je wilt dat hij terugzwaait met een bonnenboekje!

Door lekker lijntjes te trekken op het asfalt, cruisen door de polder, terrassen te verkennen of naar je werk rijden via Kazachstan. Wanneer je in het bezit bent van een motor doe je het allemaal. Ontspanning in optima forma. Dát is het rijden op een motor.

Diverse merken motorsloten

Ontspannen doe je nóg meer wanneer je zeker weet dat jouw motor niet zomaar van je afgenomen wordt. Hoe? Door te investeren in een goed motorslot. Gelukkig ben je op de juiste site beland. Hier kun je gecertificeerde motorsloten kopen die de kans op diefstal vele malen verkleinen. Bij ons vind je verschillende sloten voor motors:

 • SXP motorsloten
 • Starry motorsloten
 • Abus motorsloten
 • Luma motorsloten
 • Kryptonite motorsloten
 • Top-lock motorsloten
 • Vector motorsloten
 • Vinz motorsloten
 • AXA motorsloten
 • Pro-tect motorsloten
 • Oxford motorsloten

Wij hebben diefstalpreventie hoog in het vaandel staan. Daarom verkopen wij motorsloten die zowel ART 4 als ART 5 beoordeeld zijn. Dat wil zeggen dat deze sloten voor motors na uitgebreide tests goedgekeurd zijn op de mechanische beveiliging. Knappe dief die jouw motor dan nog kan ontvreemden!

Bij ons kun je kiezen uit diverse motorsloten. We noemden al verschillende motorslot merken uit ons assortiment. Ook onder deze merken variëren onze motorsloten van uiteenlopende types, smaken en stijlen. Zo is het mogelijk om kettingsloten aan te schaffen of schijfremsloten af te nemen uit onze collectie motorsloten.

> Tot wel 40% korting: motorhoezen & motorhelm!

Neem het zeker voor het onzekere: schaf zowel een kettingslot als een schijfremslot aan voor jouw motor!

In alle gevallen is het verstandig dat je een motorslot aanschaft die is gecertificeerd met een ART -beoordeling. Verzekeraars keren namelijk pas uit bij diefstal wanneer jouw motor is beveiligd met een motorslot. Wist je dat je bij veel verzekeraars pas een diefstalverzekering kunt afsluiten wanneer je al in het bezit bent van een ART- motorslot? Goede reden om je eens goed te oriënteren in de wereld van motorsloten.

> Bekijk eens: crosshelm & integraal helm!

Motorslot: ART goedgekeurd

ART 5 motorsloten bieden de beste preventiewaarde op het gebied van bescherming tegen diefstal. Iedereen wil natuurlijk voorkomen dat een motor ergens onderweg wordt gestolen of zelfs als het voertuig thuis is gestald. Motoren zijn gewild onder het dievengilde en er moeten dan ook altijd maatregelen genomen worden om deze voertuigen te beschermen tegen diefstal. Het gebruikmaken van een ART 5 motorslot is in dat geval de beste keuze. Deze motorsloten hebben namelijk een keurmerk van stichting ART die met de toekenning van vijf sterren aangeeft dat de hoogste preventiewaarde van toepassing is. Het is dan ook zo dat ART 5 motorsloten niet alleen onderweg kunnen worden gebruikt om de motor veilig te stallen, maar ook thuis. Stichting ART raadt zelfs aan voor het thuis stallen van een motor gebruik te maken van een motorslot dat over een keurmerk met vijf sterren beschikt.

De zware kettingsloten zijn aan talloze testen onderworpen ten aanzien van het openbreken, boren of zagen van het slot en de ketting. Met een ART 5 gekeurd slot voor je motor haal je dan ook de beste beveiligingsmaatregel in huis om te voorkomen dat jouw motor wordt gestolen. Voor alle tweewielers geldt dat aanbevolen wordt om bij het op slot zetten het voertuig aan een object vast te maken. Dat geldt ook voor het thuis stallen van de motor, waarbij bijvoorbeeld een combinatie kan worden gebruikt van een stevig kettingslot met een muuranker die beiden voorzien zijn van een keurmerk.

> Vóór 14:00 besteld, morgen in huis: Schuberth C4 Pro & Sharktooth Prime!

ART 5 motorslot kopen met keuze uit ruim aanbod

Het kopen van een ART 5 motorslot word je heel gemakkelijk gemaakt. Het aanbod aan motorsloten is namelijk zeer divers van aard, zodat je met meerdere voorkeuren rekening kunt houden. Bijvoorbeeld met de gewenste lengte van de ketting van de ART 5 motorsloten die wij in het assortiment beschikbaar hebben. Je kunt echter ook met de voorkeur voor een specifiek merk rekening houden, want wij hebben onder meer een aanbod beschikbaar van AXA en Abus. Ieder merk kent weer unieke kenmerken toe aan de motorsloten en die kun je uiteraard op jouw gemak met elkaar vergelijken net zoals je dat kunt met al onze motorhelmen online. Ten aanzien van de lengte van de motorsloten geldt dat er meerdere opties beschikbaar zijn, zoals een lengte van 120 centimeter of een lengte van 150 centimeter. Er wordt vanzelfsprekend meer gebruiksgemak geboden ten aanzien van het vastzetten van de motor aan een object als er voor een langere ketting wordt gekozen. Een lang motorslot werkt altijd het fijnste.

Alle kettingsloten in het aanbod met ART 5 motorsloten zijn voorzien van een beschermende hoes. Zo wordt voorkomen dat er lakschade aan de motor ontstaat bij het gebruiken van het motorslot. Je kunt kopen van een motorslot uiteraard nog met de prijs rekening houden. Het verschil in prijs is onder meer toe te schrijven aan de specifieke eigenschappen van de motorsloten. Investeren in een goed motorslot is zeker aan te raden, want daarmee kan in elk geval diefstal van de motor en daaruit voortvloeiende ellende worden voorkomen. Je kunt het beste ART 5 slot van jouw voorkeur bestellen. Wij garanderen een snelle levering van alle motorsloten en alle soorten helmen.

Onze voordelen

Bij ons profiteer je van verschillende voordelen als je een motorslot koopt. Zo vind je bij ons de goedkoopste ART 5 sloten, want je profiteert van kortingen tot wel 40% op onze motorsloten. Daarnaast hebben wij ook de volgende voordelen:

 • Motorslot vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis
 • De bezorging van jouw motorslot is gratis
 • Je kunt zelf een aflevermoment en plek kiezen
 • Achteraf betalen is mogelijk
 • Je kunt deze motorsloten ook als scooterslot ART 5 gebruiken

> Bekijk ook eens de ART 3 scootersloten.

Onze service

Heb je vragen over welk motorslot het meest geschikt is voor jouw situatie? Weet je niet zo goed welk motorslot je het beste kunt kopen? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder met het vinden van een passend motorslot.

> Verzending = gratis: Bestel nu een art 5 schijfremslot!