Scorpion Exo-tech Square - Mat Zwart / Rood

Waardering:
100% of 100
👍 Helmplicht snorfiets geschikt
Verzending Gratis
Maattabel
Niet op voorraad
Op werkdagen vóór 23:45 uur besteld = morgen gratis bezorgd!* i
Dit geldt enkel op werkdagen

Let op! Deze helm wordt met een helder vizier geleverd!

EXO-Tech helmen van Scorpion zijn fantastische helmen. Dit komt omdat je het beste van beide werelden krijgt. Door het volledig geopende kindeel lijkt de helm op een jethelm. Als het kindeel gesloten is lijkt de helm meer op een integraalhelm. De helm mag op beide manieren gedragen worden op de openbare weg. Dit is terug te zien aan het P/J- en ECE 22.05 keurmerk. Verder kent deze Scorpion EXO-Tech Square meerdere voordelen. Zo is de helm voorbereid op een communicatiesysteem, is de kinband voorzien van een snelsluiting en heeft de helm een ingebouwd ventilatiesysteem. De buitenschaal is gemaakt van polycarbonaat en de binnenvoering is van Kwikwick3. De binnenvoering is hierdoor hypoallergeen, uitneembaar en wasbaar. In de binnenvoering zijn overigens uitsparingen gemaakt voor brilpootjes. Hierdoor is de Scorpion flip-up helm uitstekend geschikt voor brildragers. Tot slot wordt de Scorpion Exo-tech Square - Mat Zwart / Rood geleverd met een helder anti-kras vizier en een geïntegreerd zonnevizier. Daarnaast wordt standaard een Pinlock vizier meegeleverd. Hierdoor ben je voorbereid op ieder weertype en kun je de helm bij elke weersomstandigheid gebruiken.

Meer over de Scorpion EXO-Tech Square helm

Een 2 in 1 helm van Scorpion. Dat belooft veel goeds. De systeemhelm Scorpion EXO-Tech Square zorgt voor een prettige rit op je motor of scooter. En dat heeft alles te maken met het flip-back systeem van de Scorpion. Is het lekker weer? Dan ‘flip’ je het kinstuk omhoog en geniet je van de bries wind. Bij regenachtig weer of een harde wind kun je heerlijk schuilen in je compleet dichte helm. Lees snel verder om te ontdekken wat andere voordelen zijn van deze Scorpion EXO-Tech Square helm.

De productie van de Scorpion Tech Square helm

De productie onder andere de Scorpion EXO Tech Square gebeurt allemaal binnenshuis. Dit wil zeggen dat de productie van de helm van begin tot eind in de eigen fabriek wordt gedaan. Het voordeel hiervan is dat je controle kunt houden over alles wat er gebeurt met de helm. Geen enkele taak hoeft namelijk uitbesteed te worden. De Scorpion EXO Tech Square staat mede om deze reden bekend als een echte kwaliteitshelm van een kwaliteitsmerk.

Scorpion EXO-Tech Square flip-back helm: Wat voor helm is dit?

De EXO-Tech Square helm van Scorpion is een flip-back helm. Dit betekent dat de helm een kinstuk heeft die volledig kan worden geopend. Hierdoor komt het kinstuk op de achterkant van de helm, waardoor er een gestroomlijnde vorm blijft behouden. Ideaal, want zo kun je de Scorpion EXO Tech Square helm gebruiken als integraalhelm en jethelm. De EXO-Tech helmen hebben hierdoor het beste van twee werelden. Zo kan de helm namelijk gedragen worden als een integraalhelm, waarbij het gehele hoofd en gezicht is omsloten. Ook kan de EXO Tech Square helm als jethelm worden gedragen, waarbij het gezicht niet wordt omsloten door de helm. Natuurlijk kan er snel worden gewisseld tussen beide opties. Zeker in Nederland is dit een groot voordeel, omdat het weer hier snel kan omslaan. Op het ene moment is het mooi en zonnig weer, terwijl op het andere moment de regen uit de lucht valt. Met de Scorpion EXO-Tech Square systeemhelm ben je altijd goed voorbereid!

Verder heb je bij deze Scorpion EXO-Tech Square helmen het voordeel van verschillende vizieren. Allereerst beschikken de helmen over een helder anti-kras vizier. Dit vizier zorgt ervoor dat er geen regendruppels of vliegjes in je ogen kunnen komen tijdens het rijden. Hierdoor hoef je niet met je ogen te knijpen en kun je altijd een optimaal zicht behouden op de omgeving en het overige verkeer. Het vizier is daarnaast Pinlock voorbereid. Ook wordt er standaard een Pinlock vizier meegeleverd bij bestelling van de Scorpion Exo Tech Square. Je kunt hierdoor eenvoudig het Pinlock vizier op het heldere vizier monteren. Het voordeel hiervan is dat het vizier niet meer zal beslaan. Ook dit zorgt voor een optimaal zicht. Tot slot beschikken de Scorpion EXO-Tech Square systeemhelmen over een zonnevizier. Dit zonnevizier is eenvoudig te bedienen en kan zelfs tijdens het rijden omhoog of omlaag geklapt worden. Je hebt hierdoor zelfs bij een laaghangende zon een optimaal zicht. Ook hoef je nooit meer een zonnebril op tijdens het rijden!

EXO-Tech Square van Scorpion: Waarom deze helm?

Zoals hiervoor beschreven is de EXO-Tech Square een zeer rijk uitgeruste helm. Ook kun je het beste van twee werelden beleven met deze helm. Een groot voordeel is dat de helm geheel binnenshuis wordt gemaakt. De kwaliteit blijft hierdoor behouden, waardoor Scorpion helmen kwalitatief goede helmen zijn. De helmen zien er daarnaast erg mooi uit, waardoor je graag gezien wil worden. Eigenlijk hebben de Scorpion EXO-Tech Square motorhelmen alleen maar voordelen. Benieuwd naar de voordelen van de Scorpion EXO Tech Square helm?

Specificaties Scorpion Exo-tech Square - Mat Zwart / Rood:

- Polycarbonaat buitenschaal
- ECE 22.05 keurmerk
- 2 helmschaal maten
- Kwikwick3® binnenvoering (hypoalergeen)
- Binnenvoering uitneembaar en wasbaar
- Geintegreerd zonnevizier
- Vizier met EverClear ™ coating
- Ingebouwd ventilatiesysteem
- Micrometic snelsluiting
- Inclusief pinlock
- Geschikt voor brildragers
- Voorbereid op communicatiesysteem

Lees door
  • Geschikt voor brildragers
  • Geïntegreerd zonnevizier
  • Wasbare binnenvoering
  • Met helder vizier geleverd
Specificaties
Meer Informatie
Merk Scorpion
Type helm Systeemhelm
Geschikt voor Motor, Scooter, Brommer, Trike, Quad
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Scorpion Exo-tech Square - Mat Zwart / Rood
Uw waardering