Shark EVO-GT helmen: met gratis verzending!

Op zoek naar een kwalitatieve helm? Ontdek dan Sharks aanbod aan Shark Evo GT helmen, pure Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
klasse en comfort. De Shark EVO-es helm leek lange tijd de opvolger te worden van zowel de Evoline als van de wat meer luxueuze Evo-one serie. Al wist EVO in 2021 te verrassen met Shark: ze lanceerden de Shark EVO-GT helm als volwaardige opvolger van de Evo-one 2 versie. Deze helm is meer dan een nieuw model, het is waar heel wat klanten al jaren op zaten te wachten. Shark heeft hierbij alle wensen en eventuele klachten van klanten de voorbije jaren ter harte genomen en op basis hiervan de helm verbeterd tot dit paradepaardje.

De Shark helm Evo GT is dé helm voor wie houdt van motoren en ritjes in alle vrijheid. Deze helm is niet alleen stoer en kwalitatief, maar biedt ook een ultra veilig gevoel en een aangenaam draagcomfort. Zo ondervind je geen hinder tijdens het rijden en weet je dat je steeds een volwaardige bescherming geniet. De Shark EVO-GT is een knap staaltje innovatie met de legendarische full flip van het kinstuk en het vizier dat automatisch opengaat. De binnenvoering is vervaardigd uit het kwalitatieve Microtech, gekeurd door Aegis Eco Circel. Deze bestaat voor 100% uit gerecycleerd polyester - waarvoor het label staat. De voering is zoals steeds anti-bacterieel en behandeld om geur- en zweetbestendig te zijn. De helm wordt geleverd met 2 helmschalen.

> Tot wel 40% korting: Shark EVO GT Blank & Shark Evojet Blank!

Shark Evo GT: krasbestendige Pinlock vizier

Eén van de opmerkingen waarmee Shark te maken kreeg was de krasbestendigheid van de pinlock. Dit hebben ze verbeterd door een innovatiever en duurzamer vizier. Enerzijds heb je een VZ 250 Klasse 1 voor het beste zicht dankzij de variabele verdikkingen en om verstoringen in het zicht te verhelpen. Daarnaast is het vizier uitgevoerd met de beste Pinlock van dit moment: de Max Vision 120 Pinlock. Daarnaast is de helm aerodynamischer uitgevoerd zodat je minder geruis hoort tijdens het rijden. Ook aan het draagcomfort wordt steeds gesleuteld omdat de klant ten alle tijde veilig en comfortabel de baan moet op kunnen. De helm is afgestemd op ieders hoofd en is beschikbaar in de maten XS tot KS (d.i. het formaat XL maar dan met een breder kaak). Maar wat onderscheid de Shark EVO-GT helm nu van andere aanbieders van motorhelmen? Shark biedt als eerste merk wereldwijd standaard wangkussens in de doos deze GT-versie.

 • Schaal uitgevoerd in thermoplastisch geïnjecteerd polycarbonaat
 • 2 schaalmaten bijgeleverd voor een betere pasvorm
 • Uitneembare binnenvoering en wasbaar op max. 30 °C
 • Voering uit Mircotech gerecycleerde vezels met antibacteriële eigenschappen
 • Standaard 2 maten wangkussens meegeleverd
 • Micro Lock sluitingssysteem
 • Vizier Klasse 1 (met variabele dikte) uitgerust met 120 Max Vision Pinlock
 • EasyFit systeem voor optimaal comfort voor brildragers
 • Voorbereid voor Sharks eigen Sharktooth communicatiesysteem
 • 3 x luchtinlaat aan de voorzijde
 • 2 x luchtuitlaat aan de achterzijde