Shark Evo Es Endless helmen: tot wel 40% korting!

De Shark Evo-ES is het zusje van de Shark Evo-One 2 en de opvolger van de Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Evoline 3 helm. Deze innovatieve helm brengt alle expertise van Shark op het gebied van systeemhelmen samen in één kwalitatieve, comfortabele helm. De Shark Evo Es Endless helm is dan ook voorzien van de allerlaatste snufjes op het gebied van zowel comfort en veiligheid als op vlak van prestaties. Op het eerste gezicht lijkt de Evo ES Endless Sharm helm sterk op de Evoline Series 3 helm van Shark, maar het is wel degelijk een gloednieuw ontwerp. De helmschaal uit hoogwaardige thermoplast is heel wat kleiner en lichter dan deze van de Evoline 3.

Wat betreft het gebruiksgemak en draagcomfort is de Evo Es Endless helm van Shark voorzien van handige functies en kwalitatief materiaal. Zo kan het kinstuk eenvoudig en in één vlotte beweging naar achter worden gedraaid. Het schuift haast naadloos in het design van de helm dankzij de perfecte pasvorm. In slechts enkele seconden kan de helm van modulaire integraalhelm tot een open helm worden omgevormd en vice versa. Het unieke aan dit alles is dat tegelijkertijd de helm optimaal gestroomlijnd blijft. De helm is dankzij haar dubbele homologatie goedgekeurd volgens de norm ECE-22.05 voor het gebruik op openbare wegen, zowel gesloten als open configuratie. De binnenvoering van de Evo Es Endless Shark helm is mooi zwart, volledig uitneembaar en kan gewassen worden op max. 30°C. De nieuwe binnenbekleding heeft heeft geen stiknaden op gevoelige plekken waardoor de helm extra comfortabel zit.

Heel wat mensen zijn bekommerd om de krasbestendigheid van een helm en ook hier is aan gedacht bij de Shark Evo Es Endless helmen. Het vizier is behandeld met een speciale antikras- en anti-condens coating voor een optimale bescherming en goed zicht tijdens het rijden. Het kinstuk kan dankzij het innovatief "Auto-up / Auto-down" systeem steeds gesloten en geopend worden, ongeacht de positie van het vizier. Bovendien is het zonnevizier ook wat groter dan bij de voorganger van de Shark Evo Es Endless helm.

Voor wie het zich afvraagt: de Evo Es Endless van Shark is voorbereid op het Sharktooth Prime-communicatiesysteem. Hierdoor kan het communicatiesysteem van Shark worden geïntegreerd en past het zonder problemen in de helm.

 • Buitenschaal uitgevoerd in Injected Thermo Plastic
 • 2 buitenschalen meegeleverd (klein en groot)
 • Compacte en aerodynamische vormgeving voor optimaal rijcomfort
 • 2-in-1 helm (Systeem- en Jethelm)
 • Dubbele homologatie - goedgekeurd volgens ECE-22.05 goedgekeurd - in open én gesloten configuratie
 • Vizier met Auto-up/Auto-down systeem - past zich automatisch aan zodra het kinstuk geopend of gesloten wordt
 • Anti-kras en anti-condens vizier
 • Binnenvoering is anti-allergeen, volledig uitneembaar en wasbaar
 • EasyFit systeem binnenhelm (bijzonder geschikt voor brildragers
 • Voorbereid op de Sharktooth communicatietechnologie
 • Verkrijgbaar in meerdere maten, kleuren en uitvoeringen
 • 1650 gram