Scorpion EXO-Combat Evo Solid: Profiteer van kortingen tot wel 40%

De EXO-Combat Evo helm van Scorpion is een speciale en unieke helm. Niet gek dat je Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
oog hier snel opvalt. Als je besluit om de helm te kopen, dan wil je natuurlijk niet te veel voor de Scorpion Exo Combat betalen. Hierdoor verkopen wij onze helmen altijd tegen een zeer scherpe prijs. Hierbij kunnen de kortingen al snel oplopen tot wel 40%! Ook hebben wij een speciale sale categorie, waar Scorpion EXO helmen in staan die flink zijn afgeprijsd. Dit zorgt ervoor dat je alle helmen tegen een zeer scherpe prijs kunt kopen. Zo kun je ook de Scorpion Exo Combat Evo Solid tegen een zeer scherpe prijs kopen. Daarnaast profiteer je oog nog eens van gratis verzending!

EXO Combat Evo helm van Scorpion: Mondkap eenvoudig afneembaar

Deze opvallende Scorpion helm is uniek in zijn soort. De EXO-Combat Evo Solid helm is namelijk een jethelm. Normaal is een jethelm geheel open bij het gezicht, maar deze Scorpion jethelm niet. De EXO Combat jethelm beschikt namelijk over een mondkap. Deze mondkap zit met een kliksysteem aan de helm vast. Hierdoor kun je je gezicht op koude dagen warm houden. Let wel op dat de mondkap geen bescherming geeft aan het gezicht. Deze mondkap is eenvoudig afneembaar door het kliksysteem in te drukken en het mondstuk te verwijderen. Hierdoor is de Scorpion EXO Combat Evo helm open bij het gezicht, waardoor de helm er uitziet als echte jethelm.

  • Mondkap zorgt voor extra warmte op koude dagen
  • Mondkap dient niet ter bescherming van het gezicht
  • Mondkap is eenvoudig afneembaar door kliksysteem

Daarnaast heeft de EXO-Combat helm nog meer moderne specificaties. Zo is de binnenvoering van de helm uitneembaar en wasbaar. Ook beschikt de jethelm van Scorpion over een micrometische snelsluiting, zodat je de helm snel kunt openen en sluiten. Tot slot is het vizier anti-kras en anti-aanslag uitgevoerd. Hierdoor hou je altijd een optimaal zicht op de omgeving. Bij vuil op het vizier wordt aangeraden om het vizier zo snel mogelijk schoon te maken. Dit houdt het zicht op de omgeving optimaal.

  • Binnenvoering uitneembaar en wasbaar
  • Kinband voorzien van micrometic snelsluiting
  • Vizier voorzien van anti-kras en anti-aanslag laag

Waar moet een scooterhelm aan voldoen?

Het belangrijkste waar een scooterhelm aan moet voldoen is het ECE 22.05 keurmerk. Als een scooterhelm niet over dit keurmerk beschikt, dan mag de helm ook niet worden gedragen op de openbare weg. Verder is het belangrijk dat een helm in de juiste maat wordt aangeschaft. Meet voordat je een helm koopt de omtrek van je hoofd op, door een meetlint ongeveer 2,5 centimeter boven de wenkbrauwen te plaatsen. Een helm hoort niet vervelend op het hoofd te drukken. Als dit wel het geval is, dan is de helm te klein. Een te grote helm is ook niet goed. Een te grote helm zit te los op het hoofd, waardoor de helm kan bewegen als je met je hoofd schudt. Verder zijn het voornamelijk persoonlijke eisen waar een helm aan moet voldoen, zoals kleur, design of gewenste specificaties.

  • Helm moet voorzien zijn van het ECE 22.05 keurmerk
  • Belangrijk om juiste maat helm te dragen, meet hoofdomtrek 2,5 cm boven de wenkbrauwen op
  • Persoonlijke eisen, zoals kleur, design of gewenste specificaties
Andere populaire modellen: