Schuberth C4 Pro Merak: Vandaag besteld = morgen in huis!

De Schuberth C4 Pro Merak helmen zijn systeemhelmen van hoge kwaliteit. Eenmaal een hel Schuberth C4 Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Pro Merak gepast, dan doe je hem het liefst niet meer af. Zo lekker zit deze systeemhelm. Ervaar het zelf en bestel een Pro Merak Schuberth C4. Je zult geen spijt krijgen.,

De Schuberth C4 Pro Merak is de ferrari onder motorhelmen. Niet voor niets dat het merk al jaren een roonagevend beeld is in de motorsport. Naast dat de helmen comfortabel zitten is de De Schuberth C4 Pro Merak van alle gemakken voorzien. De onderdelen worden enkel en alleen gemaakt van materiaal van zeer hoge kwaliteit. En dat merk je.

Als je op werkdagen een bestelling plaatst, dan ontvang je de De Schuberth C4 Pro Merak de volgende dag in huis! Plan alvast een langere tocht. Voor korte tochtjes zit te helm te lekker.

Schuberth C4 Pro Merak systeemhelm: Een helm van zeer hoge kwaliteit

De hoge kwaliteit van de Schuberth Merak systeemhelmen is allereerst te zien in de buitenschaal. De buitenschaal van de helmen is namelijk gemaakt van DFP. Dit staat voor Direct Fiber Processing. Deze fiberglass buitenschaal is enorm sterk en daarnaast ook erg licht.

Daarnaast heeft de buitenschaal van de Schuberth C4 Pro Merak het voordeel dat impact zeer gelijkmatig over de helmschaal verdeeld kan worden. Ook is de buitenschaal verbonden met de binnenschaal door verschillende dichtheid te gebruiken. Deze verschillende dichtheid zorgt voor een optimale schokabsorptie. Overigens zijn in de buitenschaal openingen gemaakt die een geweldige ventilatie mogelijk maken. Frisse lucht wordt namelijk aangevoerd en warme lucht wordt afgevoerd. Dit multi-channel ventilatiesysteem zorgt voor een aangenaam klimaat in de helm.

Voordelen van de helm Schuberth C4 Pro Merak op een rijtje:

De binnenvoering van de Schuberth C4 Pro Merak motorhelm is ook van zeer hoge kwaliteit. Dit is met name terug te zien aan het materiaal gebruik. De Shinytex binnenvoering is zacht, antibacterieel, uitneembaar en wasbaar. Ook is de binnenvoering naadloos uitgevoerd. Dit voorkomt irritatie, waardoor je gemakkelijk lange afstanden kunt rijden. Wat ook zeer prettig is bij het rijden van lange afstanden, is dat de Merak C4 Pro helmen superstil en stabiel zijn.

  • DFP Fiberglass buitenschaal
  • Multi-channel ventilatiesysteem
  • Binnenvoering naadloos uitgevoerd

Onderhoud binnenvoering Shinytex binnenvoering van de Schuberth C4 Pro Merak helm

Zweten doe je niet in de Schuberth C4 Pro Merak motorhelm. De comfortabele helm C4 Pro Merak van Schubert is niet alleen uitgerust van een multi-channel ventilatiesysteem. Ook is de naadloze binnenvoering voorzien van een zeer hoge kwaliteit fluweelzachte stof voor zo weinig mogelijk irritatie. Bovendien is de Shinytex binnenvoering is zacht, antibacterieel, uitneembaar en wasbaar. Lange afstanden rijden was nog nooit zo comfortabel als met de helm Schuberth C4 Pro Merak. Wat ook zeer prettig is bij het rijden van lange afstanden, is dat de Merak C4 Pro helmen superstil en stabiel zijn.

Tip: Bij het wassen van de binnenvoering is het aan te raden om water te gebruiken niet warmer dan 30 graden Celsius. Dit voorkomt dat de binnenvoering krimpt. Als de binnenvoering krimpt, kan het namelijk zijn dat de voering niet meer goed in de helm past. Was bij voorkeur met de hand. Als je liever de wasmachine gebruikt is dit geen probleem, maar gebruik hiervoor wel een waszakje. Als de binnenvoering in een waszakje wordt gewassen in de wasmachine, dan verklein je de kans op schade op de binnenvoering.

Schuberth C4 Pro Merak Motorhelm: Waarom deze helm?

Als je kiest voor een Schuberth C4 Pro Merak helm, dan kies je voor kwaliteit en veiligheid. De helmen zijn onderhevig geweest aan verschillende tests. Door deze uitvoerige tests, is een helm van kwaliteit de uitkomst geworden. Naast de hierboven genoemde voordelen heeft de Schuberth Merak helm bijvoorbeeld ook een breed helder anti-kras vizier, een Pinlock vizier en een zonnevizier. Hierdoor ben je voorbereid op ieder weertype!