Witte HJC helmen: snelle bezorging

Witte HJC helmen is een goede optie voor je nieuwe motor- of scooterhelm. Wit is immers Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
een kleur die overal bij past en daardoor geschikt kan zijn op elke scooter, motor, brommer of quad. Wel is het natuurlijk slim om even te kijken naar de verschillende modellen die in het assortiment te vinden zijn. Dit kan ervoor zorgen dat de juiste helm voor het juiste voertuig wordt gevonden. Bovendien is voor alle witte HJC helmen een belangrijk voordeel van kracht. Het is namelijk zo dat er altijd korting op de bezorging wordt geboden. Die is namelijk gratis.

Daarnaast profiteer je bij ons ook nog eens van snelle bezorging: Voor 23.45 uur besteld = de volgende dag in huis. Dit geldt dan ook voor elke witte HJC helm die in het aanbod te vinden is. Het maakt niet uit welke helm gekocht wordt, de bezorging is altijd gratis. Daarbij is de bestelling ook nog eens vaak met korting te krijgen. Zo is er een korting op de aankoopprijs en een korting bij aankoop in bundel. Samen met de korting op de verzendkosten wordt de helm dan dus flink goedkoop aangeboden. De keuze hoeft dan dus niet moeilijk te zijn.

Witte helm van HJC: waaraan is kwaliteit te herkennen?

Het kiezen van de juiste HJC helm wit hoeft niet alleen van de prijs af te hangen. Er zijn immers een aantal andere punten die belangrijk zijn bij het kiezen van een helm. Zo is de comfort van een helm ook ontzettend belangrijk:

  • Antikrascoating aangebracht op het vizier
  • Bruikbaar door rijders met een bril
  • Wasbare voering in de helm
  • Prettige pasvorm

Het gaat bij deze zaken dus vooral om het comfort te vergroten. Wanneer de helm gemakkelijk te gebruiken is, dan zal dit het comfort sterk ten goede komen. Daarnaast is het ook zo dat zaken zoals de bruikbaarheid door brildragers en de bescherming tegen de zon ervoor zorgen dat de helm onder alle omstandigheden te dragen is. Dit is natuurlijk een belangrijk voordeel van alle witte HJC helmen die in het assortiment te vinden zijn. De keuze draait dan vooral om het juiste model.

> Bestel nu een Shark Evo helm: U kunt zelf een aflevermoment en plek kiezen!

Helm goed schoonhouden

Een helm goed schoonhouden hoeft niet lastig te zijn. Veel meer dan een bakje warm water is hier niet voor nodig. Hiermee kan het vuil van de helmschaal en het vizier gepoetst worden. Maak de helm vervolgens droog met een katoenen doek om krassen te voorkomen. Het droogmaken is wel van belang. De voering in de helm is uit te nemen en afzonderlijk te wassen. Zo blijft dit ook schoon en van goede kwaliteit. Ook de voering heeft immers invloed op de pasvorm. Dit is dus zeer belangrijk in het geheel. Doe dit ook met enige regelmaat voor optimaal gebruik.