HJC CS-15 Mylo helmen: Tot wel 40% korting!

HJC maakt al jaren kwalitatief goede en aantrekkelijk geprijsde helmen. Dit is ook de reden waarom Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
HJC zijn populariteit heeft gekregen. Om deze populariteit te vergroten is een nieuw model op de markt gebracht. Met de komst van de HJC CS-15 Mylo helm, hebben klanten een extra keuze voor een goede en scherp geprijsde helm. De HJC CS 15 Mylo helm is een integraalhelm die het hele hoofd inclusief gezicht omvat. Hierdoor is de helm geschikt om te dragen op de motor, scooter, quad, etc. Benieuwd naar deze nieuwe helm? Bestel de HJC Mylo helm dan vandaag nog en profiteer van hoge kortingen. Deze kortingen kunnen al snel oplopen tot wel 40%! Bekijk daarom snel ons aanbod!

HJC CS-15 Mylo integraalhelm: Goede kwaliteit voor een scherpe prijs!

Zoals hierboven beschreven produceert HJC al jaren goede helmen voor een aantrekkelijke prijs. Bij de HJC CS 15 Mylo helm is dit voornamelijk terug te zien in de buitenschaal. De buitenschaal is namelijk gemaakt van geavanceerd polycarbonaat. Dit betekent dat de buitenschaal sterk is, maar wel licht. Hierdoor zit de helm heerlijk op het hoofd. Daarnaast zijn er ventilatieopeningen gemaakt in de buitenschaal. Aan de voorkant van de HJC Mylo helm zitten de openingen bij de kin en het voorhoofd. Hier wordt frisse lucht mee aangetrokken. Aan de achterkant van de helm wordt warme lucht afgevoerd. Hierdoor ontstaat er een luchtstroom in de helm, waardoor er een constante toevoer is van frisse lucht.

Voor een groot gebruiksgemak is de HJC CS-15 Mylo integraalhelm snel te openen en te sluiten. Dit komt omdat de helm is voorzien van een kinband met snelsluiting. De sluiting is gemaakt in de vorm van een ratelsluiting. Je kunt hierdoor de band zo afstellen dat deze precies geschikt is voor jouw gezichtsvorm. Daarnaast zorgt de kinband ervoor dat de helm goed en stevig op het hoofd blijft zitten, zelfs als je op hoge snelheid rijdt. De kinband moet zo worden afgesteld dat de helm niet kan schuiven over het hoofd. Als dit wel kan, dan moet de kinband strakker worden afgesteld. Ook kan het zijn dat de helm in een te grote maat is aangeschaft. Meet daarom voor aankoop altijd eerste goed het hoofd op. Dit kun je het beste doen door de hoofdomtrek op te meten met een meetlint ter hoogte van de wenkbrauwen. Lees daarna de maat af in de maattabel bij de helm.

HJC CS 15 Mylo helm: Het voordeel van een integraalhelm

Als je een HJC CS-15 Mylo helm aanschaft, dan heb je gekozen voor een integraalhelm. Een integraalhelm heeft veel voordelen. Zo omvat de helm het hele hoofd inclusief gezicht. Dit in tegenstelling tot een jethelm, waarbij de kin onbeschermd is. Een integraalhelm zorgt daarom voor een beter bescherming dan een jethelm. Dit is ook de reden waarom veel motorrijders kiezen voor een integraalhelm. Met de HJC Mylo helm heb je alle voordelen van een integraalhelm, maar dan voor een zeer scherpe prijs! Bekijk snel ons aanbod en kijk of er een geschikte helm voor jou bij zit!