HJC CS-15 Dosta: Bepaal zelf het aflevermoment!

Maak kennis met de nieuwe helmen van HJC: De HJC CS-15 Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Dosta. Dit is een sportieve helm met een subtiele kleurrijke streep in het design. Hierdoor ziet de CS 15 Dosta integraalhelm er erg mooi en opvallend uit. De buitenschaal van de helm is gemaakt van polycarbonaat. Deze buitenschaal is erg licht door CAD-technologie. Een lichte helm zit vaak prettig op het hoofd. Bij een windvlaag hebben je nekspieren minder kracht nodig om je hoofd recht te houden dan bij een zware helm. Een lichte helm is daardoor erg comfortabel. Dit maakt de CS-15 Dosta helm van HJC uitstekend geschikt om gebruikt te worden voor lange motorritten of motortochten.

HJC CS 15 Dosta: een aantrekkelijk geprijsde integraalhelm

De prijs van de HJC integraalhelm is erg aantrekkelijk. Zowel de bestuurder als de passagier van een tweewieler kunnen een CS-15 Dosta aanschaffen. Ook is de helm erg geschikt voor beginnende rijders. Als iemand net begint met motorrijden, weet diegene nog niet of hij of zij veel op de motor zal rijden. Hierdoor willen beginnende bestuurders vaak een helm kopen die aantrekkelijk geprijsd is. De HJC CS 15 Dosta is hiervoor een uitstekende keuze. Ondanks de scherpe prijs, beschikt de HJC CS-15 helm namelijk wel over veel specificaties, zoals:

  • Uitneembare binnenvoering
  • Ingebouwd ventilatiesysteem
  • Micro kinbandsluiting
  • Helder anti-kras vizier

> Gratis verzending: hoes scooter!

Kun je motorrijden als het mistig is?

De motor start als het mistig is, dus technisch gezien zou je op de motor kunnen rijden. Of het een slim idee is, is een tweede. Als je in een auto in de mist rijdt merk je al dat er kleine druppels op het raam ontstaan. Deze druppels kun je eenvoudig verwijderen door de ruitenwissers aan te zetten. Deze functie heb je op een helm helaas niet. De druppels blijven daardoor op het vizier zitten. Door de mist is het zicht al slecht, maar door de druppels op het vizier wordt het zicht nog minder goed. Op een motor ben je zeer kwetsbaar in het verkeer, waardoor wij rijden in de mist ten zeerste afraden. Niet alleen jij hebt een slechter zicht, maar automobilisten ook. Mocht je toch op de motor gaan rijden in de mist, dan is het erg belangrijk doet je goed opvalt. Doe je licht aan en draag een fluoriserend hesje over je kleding. Het is aan te raden dat dit hesje reflectoren bevat, zodat je nog meer opvalt in het verkeer.

  • Wij raden motorrijden in de mist af!
  • Toch motorrijden in de mist? Val dan erg op!
  • Draag een hesje met fluoriserende kleur en met reflectiestrepen
Ook leuk om te bekijken, onze andere modellen van HJC: