Caberg Jackal Supra: Bepaal zelf het aflevermoment

Bij het aanschaffen van een nieuwe Caberg helm is het belangrijk om Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
alle specificaties door te nemen. Welke specificaties passen bij jou en welke specificaties mogen niet op de helm ontbreken? Je kunt hierbij denken aan een zonnevizier, een Pinlock vizier dat bij de helm wordt meegeleverd of het materiaal van de buitenschaal. De Caberg Jackal Supra helm is van alle gemakken voorzien en heeft bijna al de benodigde specificaties. Wat ook belangrijk is voordat je een helm koopt, is de snelheid van de levering. Moet je lang wachten op je levering of kun je de volgende dag al het pakket in huis verwachten? Bij onze webshop hebben wij de service dat wij op werkdagen binnen 24 uur kunnen leveren. Je kunt er ook voor kiezen om het pakket later te ontvangen. Wij geven namelijk ook als optie dat klanten zelf het aflevermoment kunnen bepalen. Hierdoor kun je het pakket ontvangen op de datum die jou het beste uitkomt. Ook de afleverplek is door jou te bepalen. Hoe fijn is dat?!

  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, binnen 24 uur geleverd
  • Komt dit niet uit? Bepaal dan zelf het aflevermoment
  • Bepaal ook zelf het afleveradres, dit hoeft niet gelijk te zijn aan je woonadres

Jackal Supra van Caberg: De voordelen van een zonnevizier

Veel helmen hebben uitsparingen in de binnenvoering ter hoogte van de wangen. Dit zijn speciale uitsparingen voor brilpootjes. Hierdoor zijn deze helmen geschikt voor brildragers. Ook is het daarom mogelijk om een zonnebril te dragen onder de helm. Je hebt daardoor geen last meer van een laagstaande zon of schitteringen in objecten. Toch bestaat er een nog gebruiksvriendelijkere optie bij motorhelmen en scooterhelmen. Sommige helmen beschikken namelijk over een geïntegreerd zonnevizier. Dit is ook het geval bij de Caberg Jackal Supra integraalhelm. Door de aanwezigheid van het zonnevizier is het niet meer nodig om een zonnebril mee te nemen tijdens een motorrit of scooterrit. Bij de Jackal Supra helm van Caberg is het zonnevizier aan de zijkant van de helm te bedienen. Dit doe je door middel van het schuifje aan de linkerkant van de Caberg Jackal helm waar het vizier aan de helm is bevestigd. Dit schuifje is zelfs met handschoenen aan te verschuiven.

  • Geen zonnebril meer nodig
  • Geen last van laagstaande zon of schitteringen
  • Zelfs met handschoenen aan te bedienen

Hoe onderhoud je een zonnevizier?

Als je helm is voorzien van een zonnevizier, dan is het belangrijk dat je dit vizier goed onderhoudt. Allereerst is het belangrijk dat je zuinig omgaat met je spullen. Verschuif het schuifje van het zonnevizier altijd met beleid. Als je hardhandig met dit schuifje omgaat, dan kan het zijn dat het mechanisme op den duur wordt ontwricht. Daarnaast is het belangrijk om het zonnevizier ten alle tijden schoon te houden. Het zonnevizier is donker en speciaal bedoeld tegen de zon. Doordat het vizier donker is, kan bij een plotselinge wolk voor de zon het zicht sterk worden verminderd. Als het zonnevizier vies is, zie je daardoor nog minder. Voor de veiligheid is het daarom belangrijk om het zonnevizier schoon te houden. Je kunt dit vizier schoonmaken door middel van water en een katoenen doek. Zit er hardnekkig vuil op het vizier? Laat dan een warme doek minimaal een half uur op het zonnevizier liggen, zodat het vuil eraf kan weken.

De volgende Caberg helmen zijn ook zeer populair: