Caberg Jackal Darkside helm: Gratis verzending!

Motorrijden kan heerlijk zijn, zeker als je niet graag opgesloten in een auto zit. Daarnaast kan Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
je makkelijk ergens tussendoor en zo rij je veel vrijer. Vanwege het feit dat je kwetsbaarder bent op een motor is het wijs om te investeren in de juiste helm. Met een Caberg Jackal Darkside helm haal je een product in huis dat niet alleen veilig is, maar tevens aantrekkelijk en comfortabel. Zo zit er een zonnevizier in de Caberg Jackal Darkside helmen verwerkt, zodat je zicht niet verhinderd kan worden door de zon. Er zitten wangkussens in de helmen van Caberg Jackal Darkside, deze kussens zijn uitneembaar, zodat je de helm makkelijker kan wassen. Daarbij kan je ook nog kiezen voor een stoere print en kleur.

Hoe en waar gebruik je een Caberg Jackal Darkside helm?

Om veilig en verantwoord op een motor te stappen, is een helm een cruciaal onderdeel van je uitrusting. De juiste helm kies je niet willekeurig uit, maar daarbij kan je beter voor een kwalitatief goed product gaan. Met een helm van Caberg Jackal Darkside investeer je in veiligheid en geniet je van comfort met een stoer uiterlijk. Zo kan het in de zomer in een helm snel te warm worden, maar met het ventilatiesysteem heb je daar gelukkig geen last van. Het ventilatiesysteem kan naar keuze voor of achter ingesteld worden. Een communicatiesysteem zorgt er voor dat je jezelf duidelijk verstaanbaar kan maken, zonder dat je de helm hoeft af te zetten.

> Tot wel 40% korting: beenkleed scooter & hoes scooter!

Hoge kwaliteit gecombineerd met een stoer uiterlijk

Caberg Jackal Darkside helmen bieden jouw hoofd bescherming, maar daarbij wordt ook aan het uiterlijk gedacht. Een stoere print en kleur geeft je net die motorlook waar je naar op zoek bent. Het is belangrijk dat een helm goed aansluit, daarom worden de helmen van Caberg Jackal Darkside in diverse maten geleverd. Een helm die niet fijn zit, zal gaan irriteren, waardoor je hem met tegenzin of verkeerd kan gaan dragen. Kies goed welke maat Caberg Jackal Darkside jou past, aangezien het veel uitmaakt in comfort en veiligheid en de juiste maat draagt er ook aan bij dat je warm blijft in de winter.

> Gratis verzending: crosshelm zwart & Schuberth C4 Pro!

Meer redenen om een Caberg Jackal Darkside helm te kopen

Met een helm van Caberg Jackal Darkside ga je veilig op weg met een sportief uiterlijk. Niet alleen het sportieve uiterlijk is een reden om een Caberg Jackal Darkside helm te kopen, er zijn er nog meer. Denk bijvoorbeeld aan een antikras pinlocklens om te voorkomen dat je scherm beslaat. Nog een aantal redenen om een Caberg Jackal Darkside helm te kopen zijn:

  • Een geïntegreerd zonnevizier
  • Quick vierwisselsysteem
  • Uitneembare wangkussens en voering
  • Micro-lock snelsluiting
  • Uitneembaar neusscherm

> Bekijk ook eens de Caberg Avalon!