Caberg Duke II Impact helmen: Vandaag besteld = morgen in huis

De Caberg Duke II Impact is een populaire motorhelm in ons assortiment. Het is een systeemhelm Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
met een handige knop waarmee je het kinstuk kunt vergrendelen wanneer deze omhoog staat. Dit voorkomt dat het kinstuk terug naar beneden zakt tijdens het motorrijden. De Caberg Duke II Impact is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals fluogeel, zwart/wit of wit/blauw/rood. Bestel je vandaag bij ons de Caberg Duke II Impact, dan heb je deze morgen al in huis. Deze snelheid kunnen wij alleen op werkdagen regelen, exclusief feestdagen. Net zoals bij de rest van ons assortiment, betaal je bij ons geen verzendkosten. De Duke II Impact van Caberg heeft een uitstekend ventilatiesysteem, welke zorgt voor een goede luchtdoorstroming in de helm. Deze luchtdoorstroming zorgt ervoor dat warmte de helm kan verlaten. Zonder ventilatiesysteem zou je het daarom heel benauwd en steeds warmer krijgen.

Duke II Impact motorhelm van Caberg: uitstekende specificaties

De Caberg Duke II Impact motorhelmen hebben grotendeels dezelfde specificaties. Op de productpagina’s van de specifieke helmen zie je hier een lijst van staan. Zo hebben de Caberg Duke II Impact helmen in ieder geval de volgende onderdelen:

  • Een uitstekend ventilatiesysteem.
  • Een binnenvoering welke je los kunt halen om te wassen.
  • Een speciale knop om het kinstuk te vergrendelen.
  • Een antikras vizier en Pinlock lens.

De Duke II Impact helmen van Caberg zijn allemaal zo gemaakt dat je er makkelijk een communicatieset in kunt plaatsen. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het rijden muziek of een e-book kunt luisteren. Daarnaast zorgt er bijgeleverde microfoon ervoor dat je ook kunt bellen. Deze accessoire wordt niet standaard meegeleverd, maar zul je los moeten bestellen. Gelukkig krijg je wel korting als je deze meteen bij de helm koopt. Een punt om rekening mee te houden is dat de Caberg Duke II Impact motorhelmen geen geïntegreerd zonnevizier hebben. Gelukkig is deze ook los te bestellen.

Zo min mogelijk lawaai

Als er één ding is waar veel motorrijders last van hebben, dan is het lawaai. Gelukkig hebben de Caberg Duke II Impact helmen een brede nekrand, om lawaai te beperken. Toch kun je op de snelweg nog last hebben van het achtergrondlawaai. Daarom is het verstand om het kinstuk op de snelweg niet omhoog te plaatsen. Draag de systeemhelm als een integraalhelm, zodat je minder last hebt van het geluid. Een andere optie is om tijdens het rijden op de motor oordoppen in te doen. Er zijn verschillende winkels waar je oordoppen speciaal op maat kunt laten maken. Deze passen beter in je oor waardoor ze ook minder snel uitvallen. Schuimoordoppen kosten het minst, maar zitten niet comfortabel en hebben een grotere kans om uit je oor te vallen. Ook het geluid wat van je motor afkomt, speelt mee bij de hoeveelheid lawaai. Weet je dus dat je niet tegen lawaai kan, neem dan geen motor welke veel lawaai maakt.

> De Caberg Duke II: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Onderhouden van het vizier en de helm

Net zoals de motor, heeft de motorhelm regelmatig onderhoud nodig. Het heeft namelijk veel voordelen om bijvoorbeeld het vizier goed te onderhouden. Dit doe je door deze regelmatig met een katoenen doek schoon te maken. Er zijn ook speciale middelen om vizieren schoon te maken, maar let hierbij op dat deze de anti kraslaag niet beschadigen. Door het vizier schoon te houden, blijft vuil minder snel zitten. Ook loopt regenwater veel makkelijker van een schoon vizier. Heb je een vies vizier, dan blijven de regendruppels zitten, waardoor je weinig ziet. Dit is niet alleen onhandig maar ook nog eens heel gevaarlijk door het verminderde zicht. Ten slotte ziet een vies vizier er natuurlijk niet netjes uit. De binnenkant van de helm moet je ook regelmatig schoonmaken. Doe je dit niet dan zul je na verloop van tijd merken dat de helm begint te stinken. Dit komt doordat bacteriën zich aan de binnenkant van de helm vermeerderen, wat een steeds sterkere lucht geeft. Hoe vaak je de helm schoonmaakt, hangt af van hoe vaak je deze gebruikt. Het is in ieder geval aan te raden om dit maandelijks te doen, ook als je de helm incidenteel gebruikt.

Gratis verzending op het gehele assortiment: Bekijk nu ook deze andere Caberg modellen: