Caberg Droid Blaze helmen: korting tot wel 40%

De Caberg Droid Blaze helm is erg populair onder motorrijders. Vooral het unieke design is een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
echte 'eyecatcher'. Alle helmen zijn voorzien van het ECE keurmerk, zo ook voor de Caberg Droid Blaze helmen. Deze helmen zijn voorbereid op mogelijke extra's, zoals Just Speak S Universal. Tevens zijn deze helmen zeer geschikt voor brildragers. 

Droid Blaze helm van Caberg: met de mode mee

Van de Droid Blaze helm zijn de volgende kenmerken op te noemen:

  • Een ingebouwd zonnevizier
  • Microlock snelsluiting op de kinband
  • Aandacht voor reflectoren
  • Anti-kras vizier
  • Gewicht van 1550 gram

> De  & online bestellen: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Omdat de helm zowel als systeemhelm en als integraalhelm te gebruiken is, is het ook zo dat het model in te zetten is voor meerdere doeleinden. Of beter gezegd, er zijn verschillende types rijders die voo deze  kiezen. 

> Verzending = gratis op het gehele assortiment: Bekijk nu de  en de !

Windruis beperken

Wanneer de helm gebruikt wordt, dan kan het handig zijn om er communicatiemiddelen in aan te brengen. DIt kan in de Droid Blaze helm heel gemakkelijk worden aangebracht. Een probleem dat kan opspelen is echter dat van windruis. Het is dan ook handig als hier maatregelen tegen worden genomen. Dit begint bij het kiezen van de juiste maat helm. Zorg altijd dat deze precies passend is. Dit zal als vanzelf al een flinke mate van ruis onderdrukken. Kijk ook goed naar het soort communicatiesysteem. Een goed systeem heeft bijvoorbeeld ook een bescherming tegen de wind ingebouwd. Zo kan ruis worden voorkomen.

Bekijk ook onze ander Caberg helmen in ons assortiment: