Caberg Drift Evo: Vandaag besteld, morgen in huis!

De Caberg Drift Evo is een gestroomlijnde helm met veel specificaties waar sportieve rijders erg blij Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
van worden. Zo is de buitenschaal gemaakt van een licht maar sterk materiaal, namelijk fiberglas. Ook is er alles aan gedaan om de Caberg helm zo stabiel en stil mogelijk te houden als je op hoge snelheid rijdt. Dit is onder andere gedaan door het monteren van een spoiler op de achterkant van de helm. Tot slot beschikt de helm over een dubbel D-kinbandsluiting. Dit is een sluiting van de helm die in de racerij verplicht is. Hierdoor zou de Drift Evo helm van Caberg goedgekeurd worden, mocht je met motorraces mee willen doen. Natuurlijk wil je na bestelling de helm zo snel mogelijk in je bezit hebben. Bij ons kun je binnen 24 uur al voorzien worden van jouw nieuw gekochte helm. Als je namelijk op werkdagen besteld, ontvang je het product de volgende dag al in huis. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een andere datum als dat voor jou beter uitkomt.

  • Gestroomlijnde helm
  • Buitenschaal van fiberglas
  • Dubbel D kinbandsluiting
  • Spoiler voor extra stabiliteit

Caberg Drift Evo integraalhelm met Pinlock voorbereiding

Deze integraalhelm van Caberg is voorzien van veel moderne technieken. Eén van deze technieken is terug te zien in het vizier van de helm. Het vizier van de Drift Evo Caberg helm is namelijk voorbereid op een Pinlock vizier. Dit betekent dat je eenvoudig een Pinlock vizier tegen het heldere vizier van de helm kunt monteren. Zorg er wel altijd voor dat je het juiste Pinlock vizier op de helm monteert. Er bestaan namelijk verschillende type Pinlocks, omdat er ook verschillende type vizieren bestaan. Een Pinlock vizier zorgt ervoor dat je vizier niet meer beslaat. Hierdoor blijf je altijd een optimaal zicht hebben op de omgeving. Het Pinlock vizier zorgt voor een dubbele laag bij het vizier. Dit heeft dezelfde werking als een dubbelglas. Dit verkleint de temperatuurverschillen tussen binnen en buiten de helm, waardoor het vizier niet zal beslaan.

  • Voorbereid voor Pinlock vizier
  • Kijk goed welk type Pinlock vizier je nodig hebt
  • Gaat een beslagen vizier tegen, voor optimaal zicht op de omgeving
Bekijk ook eens deze Caberg modellen:

Hoe kijk je door je vizier bij veel regen?

Als het hard regent kan het zicht op de motor erg belemmert worden. Dit komt omdat er druppels op het vizier blijven zitten. Je hebt op de motor nu eenmaal niet de luxe om een ruitenwissers aan te zetten op de Caberg Drift helm. Toch kun je aan de hand van de volgende tips ervoor zorgen dat je een beter zicht hebt bij hevige regenval.

  1. Klap het vizier omhoof. Als het vizier vol met regendruppels zit, kun je eenvoudig het vizier omhoog klappen, zodat het zicht verbetert. Het nadeel is nu wel dat je gezicht nat wordt.
  2. Schud met je hoofd. Als je met je hoofd schudt als er veel druppels op je vizier zitten, dan zul je zien dat de druppels langzaam van het vizier afglijden.
  3. Hou je vizier te allen tijde schoon. Als er vuil of vliegjes op het vizier zitten, kunnen de druppels hier tegenaan komen. Dit zorgt ervoor dat de druppels langer op je vizier blijven zitten dan je zou willen. Bij een schoon vizier glijden de druppels eerder van het vizier af dan bij een vies vizier.