Sorteren op:

HJC Jethelmen: Gratis bezorgd in 24 uur

Een jethelm is een type helm wat erg trendy is en zowel bij volwassenen als jongeren Lees door

Sorteren

2 producten

Filteren
Sorteren

2 producten

Filteren

erg in trek is. Jethelmen bedekken het gezicht maar hebben een open ruimte bij de kin, dit in tegenstelling tot systeemhelmen. Door de open ruimte bij de kin, kan je de helm gemakkelijk op en af zetten. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor gebruik in de stad waarbij er voornamelijk korte afstanden worden afgelegd.

Een functionele mooie HJC Jethelm: trendy voor op de scooter

Door de opening aan de onderkant kun je de helm gemakkelijk op en af zetten, dit in tegenstelling tot systeemhelmen. Een jethelm is daarom vooral handig bij het rijden van brommer of scooter. Nog een bijkomende voordeel is dat de grootte van de helm gering is. Doordat alleen de bovenkant van het hoofd bedekt is en niet de kin en het gezicht is de helm erg klein. Hierdoor kan een jethelm in iedere buddy en hoef je dus niet steeds met de helm te slepen.

> Tot wel 40% korting: óók de Scorpion Exo 510 air!

Een HJC jethelmen worden vooral als brommerhelm of scooter helm gebruikt. Vooral heerlijk tijdens de warme zomerdagen. Bij Helmonline zijn we van alle markten thuis. Zoek je een helm met een dichte kin, dan kun je bijvoorbeeld voor de integraalhelmen of motorhelmen kijken.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bekijk nu ook de HJC integraalhelm, HJC kinderhelm en HJC systeemhelm!

Wat maakt de jethelm zo bijzonder?

Jethelmen zijn populair vanwege de open ruimte aan de onderkant van de helm. Zowel onder de heren als onder de dames erg geliefd.

In hoeveel kleuren zijn de jethelmen te bestellen?

De jethelmen zijn in 16+ kleuren te bestellen. Vink de gewenste kleur aan in het filtermenu. Kies je voor blauw, dan verschijnen er verschillende soorten blauw.

Hoe lang duurt de levertijd van de jethelm?

Bestel je voor 23:59u de jethelm, dan is deze de volgende werkdag al in huis. En ook nog eens gratis verzonden!