Sorteren op:

HJC Jethelmen: Gratis bezorgd in 24 uur

Een jethelm is een type helm wat erg trendy is en zowel bij volwassenen als jongeren Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
erg in trek is. Jethelmen bedekken het gezicht maar hebben een open ruimte bij de kin, dit in tegenstelling tot systeemhelmen. Door de open ruimte bij de kin, kan je de helm gemakkelijk op en af zetten. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor gebruik in de stad waarbij er voornamelijk korte afstanden worden afgelegd.

Een functionele mooie HJC Jethelm: trendy voor op de scooter

Door de opening aan de onderkant kun je de helm gemakkelijk op en af zetten, dit in tegenstelling tot systeemhelmen. Een jethelm is daarom vooral handig bij het rijden van brommer of scooter. Nog een bijkomende voordeel is dat de grootte van de helm gering is. Doordat alleen de bovenkant van het hoofd bedekt is en niet de kin en het gezicht is de helm erg klein. Hierdoor kan een jethelm in iedere buddy en hoef je dus niet steeds met de helm te slepen. De populairste HJC jethelm:

Een HJC jethelmen worden vooral als brommerhelm of scooterhelm gebruikt. Vooral heerlijk tijdens de warme zomerdagen. Bij Helmonline zijn we van alle markten thuis. Zoek je een helm met een dichte kin, dan kun je bijvoorbeeld voor de integraalhelmen of motorhelmen kijken.

Andere interessante producten:

HJC integraalhelm
HJC kinderhelm
HJC systeemhelm
HJC motorhelm
Scorpion Exo 510 air
Scooter helm heren