Sorteren op:

Een grijze integraalhelm kopen: vandaag besteld, morgen al in huis

Een integraalhelm is een goede helm die je op de motor, scooter of brommer kunt dragen. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
In tegenstelling tot een jethelm, heeft een integraalhelm wel een extra kinstuk. Een systeemhelm heeft ook een kinstuk, maar dit kinstuk kun je omhoog klappen. Bij een integraalhelm is dit niet het geval.

Wil je een helm met vast kinstuk aanschaffen? Dan bestel je een integraalhelm. Wij verkopen integraalhelmen in diverse kleuren, waaronder de subtiele kleur grijs. Bestel je jouw grijze integraalhelm vandaag nog, dan heb je deze morgen al in huis!

Een grijze integraalhelm van Helmonline.nl: tot 40% korting

Bij ons profiteer je van de laagste prijs. Wij geven namelijk aantrekkelijke kortingen op onze helmen. Ook als je een integraalhelm wil kopen, kun je van een aantrekkelijke korting profiteren. Deze korting kan oplopen tot maar liefst 40 procent. Dit betekent dat je bij ons tientallen euro's kunt besparen op jouw integraalhelm. Ook als je een helm van een bekend merk koopt!

De levensduur van een integraalhelm

Hoe lang een integraalhelm mee gaat, is onder andere afhankelijk van het materiaal waar de buitenschaal van een helm van gemaakt is. Helmen met een polycarbonaat buitenschaal gaan ongeveer drie jaar mee. Helmen met een polyamide buitenschaal gaan ongeveer vijf jaar mee. Helmen met een buitenschaal van thermohardend materiaal gaan ongeveer tien jaar mee.

Jouw helm gaat langer mee als je deze goed onderhoudt. Hieronder geven we enkele tips om dit op de juiste manier te doen.

  • Maak de buitenschaal van de helm regelmatig schoon. Dit kun je gewoon doen met water en een schone doek. Bij hardnekkig vuil kun je een beetje afwasmiddel gebruiken.
  • Vergeet de moeilijk bereikbare plekken van je helm niet te reinigen. Hier gaat snel vuil tussen zitten en dit moet je weghalen als je de helm lang wil gebruiken. Dit kun je het beste doen met een zachte borstel.
  • Maak de rubbers van de helm regelmatig schoon. Vet ze hierna in met vaseline.
  • Verwijder af en te de binnenvoering van de helm, om deze in een emmer water met neutrale zeep te wassen.

Tot slot kun je ook speciale reinigingsmiddelen kopen, voor een nog betere reiniging.

> Vandaag besteld = morgen in huis. Dat geldt natuurlijk ook voor deze aanraders: