Sorteren op:
HJC scooterhelm

HJC scooterhelm: gratis verzending!

Je blinkende, nieuwe scooter staat voor de deur maar je hebt nog geen helm. Bestel bij Lees door

Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren

7 producten in totaal

Filteren
ons een HJC scooterhelm voor 23:59 uur en je hebt het de volgende dag al in huis. Zo kun je snel, veilig én stijlvol de weg op met je nieuwe scooter. Waar wacht je op?

Verschillende modellen HJC scooterhelmen

Een HJC scooterhelm is verkrijgbaar in verschillende types namelijk een integraalhelm, een systeemhelm of een jethelm. Maar wat zijn nou precies de verschillen tussen deze drie scooterhelm modellen? We leggen het aan je uit:

  • Jethelm: bij een jethelm is de kin en een deel van het gezicht open. Deze helm wordt voornamelijk gebruikt door scooterrijders die korte afstanden afleggen in de stad
  • Integraalhelm: bij een integraalhelm is het hele hoofd, het gezicht en de kin omsloten
  • Systeemhelm: dit geldt ook voor een systeemhelm, maar bij een systeemhelm kan het kinstuk bewegen en hierdoor gaat de helm makkelijker op en af

Kies welk type HJC scooterhelm het beste past bij jouw behoeftes, wensen en smaak en maak vervolgens een keuze uit ons brede assortiment met alle soorten helmen. Bekijk ook gelijk eens de HJC helm mat zwart, een populaire keuze onder scooterrijders door de stijlvolle en tijdloze kleur.

Scooterhelm van HJC: kies het type dat bij jou past

Bij het kiezen van een goede helm is het model helm belangrijk zoals hierboven besproken. Maar kijk daarnaast ook naar de maat, de pasvorm van het merk en het budget. Daarom is het belangrijk om eerst deze factoren te bepalen voordat je een helm gaat uitzoeken. De maat van een helm bereken je gemakkelijk zelf met behulp van een meetlint en onze matentabel.

Het belang van een vizier

Een vizier kennen we allemaal wel als een handige manier op de zon uit je ogen te houden. Dit voorkomt knijpen met de ogen, hoofdpijn en gevaarlijke situaties op de weg door laaghangende zon. Maar naast de zonwering heeft een scooterhelm van HJC met een vizier nog een aantal aantrekkelijke voordelen:

Een vizier voorkomt irritatie van de ogen door wind Een vizier werkt goed tegen vliegen en insecten die in de ogen terecht komen Een vizier komt goed van pas tijdens regen en sneeuw. Het vizier voorkomt dat regen of sneeuw in de ogen valt tijdens het rijden op de scooter

Populaire producten: