Crosshelm met vizier: stoer en stijlvol

Op zoek naar een nieuwe crosshelm met vizier? Dit is helmtype is een uitstekende keuze voor Lees door

Sorteren

10 producten

Filteren
  1. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
    =
    morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

10 producten

Filteren

de crossmotorrijders. Zo is een crosshelm met zonnevizier bijvoorbeeld ook heel praktisch. Wanneer er op de weg wordt gereden met een crosshelm op, dan is het wel fijn om te weten dat de zon geen gevaarlijke factor kan zijn in het verkeer. Dankzij het crosshelm vizier dat zonwerend is, wordt gezorgd dat er altijd beter overzicht behouden kan worden. Alleen al om die reden is het overwegen van dit type helm ook voor gewoon gebruik aan te raden. Al is het natuurlijk vooral ook gewoon leuk om ermee te crossen wanneer dit mogelijk is.

Crosshelmen met vizier: veel korting te krijgen

Crosshelmen met vizier kunnen soms best prijzig zijn. Dat neemt echter niet weg dat het wel aan te raden is om hiervoor te kiezen. Zoals eerder aangegeven bieden ze immers veel voordelen. Daarom is het altijd gemakkelijk om te weten dat er ook veel mogelijkheden bestaan om iets op de prijs te besparen. Dit kan bijvoorbeeld door de volgende zaken:

  • Een lagere verkoopprijs
  • Korting die geboden wordt op de aanschafprijs
  • Geen verzendkosten die in rekening worden gebracht
  • Korting door het aankopen in een bundel met andere producten

Dat de prijs voor de crosshelm met zonnevizier al voor een meer realistische prijs wordt aangeboden neemt niet weg dat het krijgen van kortingen natuurlijk ook altijd aantrekkelijk is. Door bijvoorbeeld een aankoop te doen waarbij ook nog een andere aankoop wordt gedaan gaat zomaar een deel van de prijs af, simpelweg doordat er direct slim gehandeld wordt. Dit is alleen maar meer reden om voor deze extra veilige variant te kiezen.

> Vandaag voor 23:59 uur besteld = morgen in huis: De Shark Raw helm!

Het schoonmaken van een vizier

Een goed crosshelm vizier is belangrijk. Alleen is het natuurlijk ook wel zaak om ervoor te zorgen dat dit vizier ook in goede staat blijft. Het is dus van belang om regelmatig te zorgen dat het goed schoongemaakt wordt. Hier is echter wel enige handigheid voor nodig. Gelukkig is dit gemakkelijk aan te leren. Daardoor is het geen moeite meer om te zorgen dat de crosshelm met vizier altijd in zijn beste staat is. Dat werkt op de volgende manier.

De meest gemakkelijke manier om een crosshelm vizier schoon te maken behoeft eigenlijk geen uitleg. Dit is namelijk door simpelweg water en een doek te gebruiken. Let er wel op dat bij voorkeur een katoenen doek wordt gebruikt om dat deze geen krassen maakt. Zelfs wanneer het vizier antikraslagen heeft is het slim om hier op te letten. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om allerlei andere middelen te gebruiken die het vizier nog iets beter onderhouden. Dit kan flink variëren aan de hand van het soort helm waar het om gaat.

Zo kan het bijvoorbeeld een goed idee te zijn om crosshelmen met vizier schoon te maken met wax. Dit is namelijk een manier om te zorgen dat de helm waterafstotend blijft. Het is alleen wel goed om even te onderzoeken of dit niet conflicteert met andere functies van de helm. Denk bijvoorbeeld helmen die beschermen tegen condens of die een specifieke laag op het vizier hebben. Wanneer dit wordt aangetast door het middel, dan is het uiteraard af te raden om dit middel te gebruiken.

> De Shark helm: Verzending = gratis op het gehele assortiment!