Sorteren op:

Witte brommerhelmen: gratis verzending

Wanneer naar witte brommerhelmen wordt gezocht, dan zal een flink grote hoeveelheid aan mogelijkheden tevoorschijn komen. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

11 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

11 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van vrijwel elk model is een variant in het wit te krijgen. Dit kan het lastiger maken om een goede keus te maken. In dat geval is het ook goed om bijvoorbeeld te kijken naar de prijs die voor een helm gerekend wordt. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van een model waarbij de verzending gratis is. Door het ontbreken van de verzendkosten is het ook zo dat de prijs die aangegeven staat bij de helm ook echt de prijs is die betaald wordt.

Daarnaast zijn er ook nog allerlei andere kortingen op de witte brommerhelm te krijgen. Dat kan bijvoorbeeld gaan om een korting op de aankoopprijs. Die kan beginnen bij 10 procent, maar voor sommige modellen loopt deze op tot wel 40 procent. Wanneer bedacht wordt dat het gewoon gaat om witte brommerhelmen van de hoogste kwaliteit, dan is al snel duidelijk dat het zeer voordelig is om op deze mogelijkheden in te gaan.

Brommerhelm wit: service bij aankoop

Wordt daadwerkelijk gekozen voor een brommerhelm met witte kleur, dan zal er naar een aantal verschillende factoren gekeken moeten worden. Naast de kleur is bijvoorbeeld ook de comfort van belang. Daarnaast moet alles rondom het bestellen van de helm natuurlijk goed op orde zijn. Hoe beter de voorwaarden zijn, hoe aantrekkelijker het kan zijn om een helm te kopen. Onze voorwaarden zijn:

  • Korting oplopend vanaf 10% tot 40%
  • Geen verzendkosten of bezorgkosten gerekend
  • Vandaag besteld, morgen al in huis
  • Niet goed betekent geld terug

Al deze voordelen zijn zeer belangrijk bij het kopen van een brommerhelm in het wit. Dat neemt niet weg dat ook naar bescherming en gebruiksgemak gekeken moet worden. Zo is het bijvoorbeeld goed om te bekijken van welke materialen de helm gemaakt is. Zo kan worden ontdekt of stevigheid en laag gewicht goed tot elkaar in verhouding staan. Dit zijn belangrijke kenmerken die keuze misschien nog wel meer beïnvloeden dan de kleur en de goede servicevoorwaarden. Dit maakt het belangrijk om ook goed naar al deze zaken te kijken tijdens de zoektocht.

> De Shark Raw helm: Kortingen tot wel 40%!

Het bepalen van de juiste helmmaat

De juiste maat helm is zeer belangrijk wanneer een nieuwe helm moet worden aangeschaft. Om de goede maat te bepalen is het slim om met een meetlint de omtrek van het hoofd te meten. Doe dit ongeveer 2,5 centimeter boven de wenkbrauwen. Dit correspondeert met de maat van de helm. De juiste maat is zeer belangrijk omdat hiermee de bescherming optimaal gemaakt kan worden. Wanneer een helm te groot of te klein is heeft dit gevolgen voor de mate waarin klappen worden opgevangen.

> Vandaag besteld = morgen gratis thuisbezorgd. Dit geldt voor al onze helmen, ook voor deze uitgelichte producten: