Sorteren op:

Titanium brommerhelmen: nu tot wel 40% korting

Titanium brommerhelmen vormen al enige tijd een trend als het gaat om modieuze helmen. Dat het Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
ook nog eens zo is dat er leuke kortingen op de aanschafprijs te krijgen zijn, heeft de helmen alleen maar populairder gemaakt. De prijs kan namelijk flink lager worden door de kortingen van 10 tot 40 procent die gekregen kunnen worden. Terwijl er ook nog eens op andere fronten verlaging van de prijs te verwachten mag zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan het niet meerekenen van verzendkosten. De verzending is gratis en snel. Vaak is de helm al een dag later in huis.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de vele voordelen die met de titanium-kleurige brommerhelm meekomen. Ook kan bijvoorbeeld de betaling pas achteraf worden voldaan. Daardoor kan de helm dus al snel geleverd worden wanneer dit nodig is, zelfs wanneer er nog niet direct budget voor beschikbaar is. Wanneer een helm direct nodig is, bijvoorbeeld ter vervanging van een oud en versleten model, dan is dit natuurlijk een zeer belangrijk voordeel te noemen.

Brommerhelm titanium: wat is van belang?

Wanneer een titanium brommerhelm uitgezocht moet worden, waar moet dan eigenlijk echt de aandacht naar uitgaan? Het is in ieder geval van belang dat de helm goede comfort biedt onder alle verschillende omstandigheden. Er zal immers op allerlei momenten gebruikgemaakt worden van de brommer. Zaken waar dus op gelet moet worden zijn:

  • Vizier dat tegen krassen bestand is
  • Vizier beschermt tegen zon, wind en regen
  • Helm is bruikbaar voor brildragers
  • Het gewicht is niet te hoog

Het is vooral ook van belang dat de titanium brommerhelm in de juiste maat wordt gekocht. De pasvorm is een essentieel onderdeel van de bescherming die geboden wordt. Om die reden is het dus ook zeer van belang dat dit goed op orde is. De verschillende helmen voor de brommer die aan de eisen op het gebied van kleur en comfort voldoen, worden over het algemeen ook in verschillende maten geleverd. Daardoor moet altijd een passende helm gevonden kunnen worden. Daarbij is het wel van belang om te weten dat de pasvorm per fabrikant ook enigszins kan verschillen.

> Bestel online de Schuberth C3 Pro: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Tanken met een helm op

Het is altijd weer een vraag die moeilijk te beantwoorden is. Hoe ga je om met de helm tijdens het tanken. Afzetten is immers onhandig en tijdrovend. Ophouden is daarentegen vervelend en soms zelfs beangstigend voor de pompbediende. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Om die reden is het daarom aan te raden om altijd de helm af te zetten tijdens het betalen van de getankte benzine. Wie dit te lastig vindt, kan dan waarschijnlijk beter kiezen voor het tanken bij een onbemande pomp. Daar hoeft immers geen enkel probleem te zijn met de helm.

> Motorhelm kopen? Bij Helmonline kun je allerlei type helmen bestellen. Vóór 23:49 uur besteld = morgen in huis.

Bekijk ook eens deze uitgelichte producten: