Sorteren op:

Rode brommerhelmen: profiteer van 10-40% korting

Rode brommerhelmen zijn altijd al een populaire keuze geweest. Dit gold voor zowel jethelmen als systeemhelmen. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Rood is dan ook een kleur die in veel tinten voorkomt en die goed kan passen bij allerlei soorten brommers en scooters. Wie een echt goede helm wil hebben kijkt natuurlijk verder dan de kleur. Ook de kwaliteit van de helm is immers van zeer groot belang. Wanneer een rode brommerhelm gekocht gaat worden, dan kan dit tegen een prijs die 10 tot 40 procent lager is dan de gebruikelijke aankoopprijs. Waarbij ook nog eens zaken zoals bijvoorbeeld de verzendkosten niet gerekend zullen worden. 

Brommerhelm rood: specificaties

Wanneer de kleur naar wens is, dan is het goed om te bekijken wat de rode brommerhelm zoal nog meer te bieden heeft. Wanneer deze kenmerken op de helm terug te vinden zijn, kan deze gerust gekozen worden. Het gaat dan om zaken zoals bijvoorbeeld:

  • Een goed vizier dat beschermt tegen zon, regen en wind
  • Sterke materialen voor de helmschaal en het vizier
  • Binnenvoering die uit de helm te nemen is
  • Gewicht dat niet te hoog is, tot 1,5 kg

> Verzending = gratis: Bestel nu een motorhoes!

Een vizier schoonhouden in de regen

Wanneer het regent, dan komt het voor dat de druppels op het vizier het zicht belemmeren. Het is daarom altijd belangrijk om dit goed schoon te houden. Wanneer een helm gekocht wordt, is het daarom een idee om een waterafstotend middel hierbij aan te schaffen en het vizier zo nu en dan hiermee te bewerken. Dit zorgt ervoor dat de druppels gemakkelijker van het vizier glijden.

> Bij Helmonline kun je diverse helmen kopen. Bekijk eens deze uitgelichte producten en accessoires: