Sorteren op:

Groene brommerhelmen: 10-40% korting

De opkomst van groene brommerhelmen in verschillende tinten is niet meer te stuiten. Groen is immers Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
altijd al een racekleur geweest en dit past ook goed bij de uitstraling die met een brommer of scooter bereikt moet worden. Wat daarnaast ook een factor is die meespeelt wanneer een keuze voor een helm gemaakt moet worden, is dat de verschillende modellen in het assortiment over het algemeen met goede kortingen verkrijgbaar zijn. Dit begint bij 10 procent en eindigt vaak bij 40 procent op de aanschafprijs. Dat is daardoor wel erg voordelig te noemen.

Brommerhelm groen: goed opletten op het volgende

Kiezen voor een groene brommerhelm op basis van de kleur alleen is niet voldoen. Er moet ook op een aantal andere zaken gelet worden. Het betreft dan zaken zoals bijvoorbeeld het gebruiksgemak en de mate van comfort die geboden kan worden. Dit is gemakkelijk te herkennen wanneer bekend is welke factoren hier een rol in spelen. De kenmerken die de kwaliteit duidelijk kunnen aangeven zijn bijvoorbeeld zaken zoals:

  • Ook brildragers kunnen de helm dragen
  • Thermoplast als materiaal voor de buitenschaal
  • Snelsluiting rond de kin
  • Vizier bruikbaar bij zowel regen als zonneschijn

In het assortiment zijn verschillende soorten groene brommerhelmen te vinden zijn. De jethelm is daarbij altijd een populaire keuze, maar niet de enige mogelijke keuze. Het is bovendien ook zo dat al deze helmen voldoen aan de kenmerken zoals die hierboven zijn opgesomd. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om te kiezen voor het favoriete model dat het best bij de brommer of scooter waarop deze gebruikt gaat worden past. Zo kan er met een gerust hart veilig op de voertuigen worden gestapt en weggereden.

> De Shark Skwal online bestellen: Bezorging = gratis!

Een jethelm gebruiken in de stad

Buiten het stoere uiterlijk is er nog een hele andere reden waarom de jethelm zo populair is onder brommer- en scooterrijders. Het gebruiksgemak is erg hoog. Daarom is het altijd aan te raden om een jethelm te gebruiken. Denk bijvoorbeeld alleen aan het voordeel van het grote vizier. Daardoor is goed zicht rondom te houden. Bovendien is de helm relatief open waardoor deze goed ademt en dus niet snel zal beslaan. Dit zijn goede voordelen van dit model. Dit maakt de keuze hiervoor dan ook zeer goed te verdedigen.

> Vandaag besteld = morgen in huis. Dit geldt voor alle producten, waaronder: