Sorteren op:

AXA kettingslot: Tot wel 40% korting!

Je fiets, scooter of motor beveiligen? Kies voor deze kwalitatieve AXA kettingsloten. Van de hoogste kwaliteit Lees door

Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
en in diverse maten te bestellen. Wel zo handig, want soms heb je net wat meer lengte nodig om je voertuig vast te zetten aan een stevig object.

Vind hier de geschikte AXA kettingslot voor jouw situatie. Heb je advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice. Wij adviseren je graag.

AXA kettingsloten: voor allerlei soorten objecten

Wat voor AXA kettingslot zoek je? Wanneer je je tweewieler vast wilt zetten aan een stevig object, dan is het handig om een kettingslot met een langere lengte te kiezen. Het kleinste kettingslot is 85 cm lang en de langste 110 cm.

De meeste AXA kettingsloten beschikken over de hoogste ART-classificering, de sloten zijn verkrijgbaar met het keurmerk ART 2. Hierdoor zijn de sloten geschikt om o.a. rijwielen en objecten goed mee op slot te zetten.

AXA kettingsloten met ART 2 keurmerk worden over het algemeen gebruikt om fietsen mee op slot te zetten. Wil je een scooter of motor op slot zetten? Dan kun je beter kijken voor een kettingslot met een ART keurmerk 3, 4 of 5.

> AXA motorslot: Vandaag besteld = morgen in huis!

Keuze voor een slot

De keuze voor een slot kan nogal variëren. Dit hangt bijvoorbeeld af van het soort object dat ermee beveiligd moet worden. Voor een boot kan dit bijvoorbeeld al met een slot van ART 1 waarde. Motoren moeten echter bijvoorbeeld al minstens ART 4 hebben. In een drukke stad kan een extra stevig slot geen overbodige luxe zijn. Een fiets kan vaak al met ART 2-sloten worden vergrendeld. In een drukke binnenstad is het een idee om een extra slot aan te schaffen.

Bescherm niet alleen je voertuig, maar ook jezelf. Met onze helmen van de hoogste kwaliteit!