Handmoffen voor op de motor of scooter: Gratis verzending!

Handmoffen bieden een ideale bescherming tijdens koude weersomstandigheden bij het rijden op een motor of een Lees door

Sorteren

2 producten

Filteren
Sorteren

2 producten

Filteren

scooter. Zeker tijdens lange afstanden kunnen de handen koud worden in de herfst, winter of voorjaar bij regen en lage temperaturen. Om koude handen te voorkomen, kan aangeraden worden om gebruik te maken van handmoffen. Door namelijk handmoffen te gebruiken wordt voorkomen dat de handen zo koud worden dat de controle over de motor of scooter niet meer optimaal is. Het gebruik van een handmof is eenvoudig, want deze wordt over het handvat van de motor, scooter of brommer geschoven. Daarna kan de berijder de handen in de handmoffen steken en zo met warme handen de motor, scooter of brommer besturen.

Hand moffen kopen met gratis verzending

Hand moffen zijn altijd geschikt om tijdens koud weer te dragen op de motor, scooter of brommer en kunnen desgewenst gecombineerd worden met het dragen van dunne handschoenen. Het is echter niet nodig om handschoenen te dragen doordat de hand moffen als het ware om de handen vallen en zo de nodige bescherming bieden tegen koud, regen en wind.

> Bekijk ook onze integraalhelmen en systeemhelmen beter bij jouw rijstijl.

Wij bieden de gelegenheid om comfortabele handmoffen te bestellen en deze zonder extra verzendkosten geleverd te krijgen. Je betaalt de prijs voor de handmoffen en wij zorgen daarbij voor de gratis verzending. De voordelen die je hier krijgt gelden ook voor de gehele helmen winkel. Afrekenen kan bij Helmonline.nl op meerdere manieren, zoals met een creditcard, PayPal of iDeal en de levertijd ligt voor dit artikel tussen de een en drie dagen.