Beenkleed kopen: in 24u gratis bezorgd

Het is een slimme zet om een beenkleed te kopen voor de winterperiode, want dit voorkomt Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
bevroren tenen en benen tijdens de koudere ritjes. Een scooter is een ideaal vervoersmiddel: je manoeuvreert je soepel door het drukke verkeer en je legt met gemak meer dan 15 kilometer af. Maar je wilt natuurlijk niet bevriezen. Waar je op de fiets zelf beweegt en het daardoor warmer krijgt, is dit op de scooter niet het geval. De ideale oplossing is dan ook een handig beenkleed!

Tijdens de herfst- en wintermaanden rijden op eens scooter? Véél te koud. Toch? Met een beenkleed zijn ritjes waarbij je verkleumd op je bestemming aankomt, verleden tijd. Met een beenkleed voor op de scooter zijn de ritjes met snertweer stukken dragelijker. Het beenkleed voor jouw scooter is waterdicht en daarnaast houdt het beenkleed jouw benen lekker warm. Toer tijdens de warme dagen op je scooter zonder beenkleed, en tijdens de koude en natte dagen op je scooter mét beenkleed.

Wat is een beenkleed precies?

Een beenkleed voor op de scooter is eigenlijk een soort deken of bescherming dat over je benen gaat. Het zorgt ervoor dat je warm en droog op de scooter kan zitten als het regent of vriest. Een beenkleed scooter is hetzelfde idee als een met een warm kleedje op de bank zitten. Lekker warm en heerlijk comfortabel.

Waterdicht materiaal

Ons beenkleed scooter is een elegant model en is van de beste kwaliteit gemaakt. Oorspronkelijk komt het idee van een scooter beenkleed uit Italië. Al jaren worden de beenkleden voor scooters in Italië gedragen, maar nu is deze handige uitvinding ook overgewaaid – gelukkig niet letterlijk - naar het wat regenachtige Nederland. Onze beenkleden voor je scooter zijn daarom van waterdicht materiaal gemaakt. Dat heb je hier wel nodig.

Met een beenkleed scooter ben je goed bestand tegen zowel de regen als de wind.

Een universeel beenkleed voor op de scooter

Misschien race jij wel met heerlijk geurende pizza’s door de stad voor je werk en heb je thuis ook nog een scooter staan voor privégebruik. Dan is het natuurlijk ideaal als dit beenkleed op beide scooters past. Goed nieuws: wij verkopen universele beenkleden voor scooters, dus geschikt voor welk type scooter dan ook. Een beenkleed kopen voor een Vespa of een beenkleed voor een Yamaha? No problem. Dit beenkleed voor op de scooter zit zonder twijfel als gegoten. Waarom? Omdat het beenkleed verstelbaar is in de taille. Ideaal!

Scooter beenkleed: voor welke scooters zijn beenkleden geschikt?

Een beenkleed voor de scooter is vaak universeel. Dit betekent dat een scooter beenkleed geschikt is voor bijna iedere scooter. Vaak komt de vraag of er een speciaal Vespa beenkleed is. Dit is er niet. De meeste beenkleden zijn geschikt voor een Vespa, maar ook voor andere scooters, zoals een Zip of Agility. Als je op zoek bent naar een beenkleed Vespa, dan kun je daarom gerust een universeel exemplaar kopen. Op ons aanbod geldt dat als het beenkleed niet goed is, je het geld terug kunt krijgen.

  • Meeste scooter beenkleden zijn universeel
  • Geen speciaal beenkleed voor Vespa

Naast dat een beenkleed voor scooters je lekker warm houdt tijdens de koude dagen, werkt het ook beschermend tegen regen. Beenkleden zijn vaak gemaakt van waterdicht materiaal. Hierdoor blijven je benen droog als het regent. Erg prettig als je met de scooter naar school of werkt rijdt, aangezien het in Nederland erg vaak regent.

  • Naast warmte biedt een beenkleed vaak ook bescherming tegen regen

Beenkleed scooter monteren

Een beenkleed voor de scooter kun je eenvoudig monteren. Sterker nog, bij een Held beenkleed hoef je niet eens te monteren. Beenkleden van dit merk maak je slechts vast om je middel en je kunt op weg. Dit beenkleed is daardoor universeel voor alle scooters.

Het MKX beenkleed - die overigens ook universeel is voor alle scooter - kun je wel op de scooter zelf bevestigen. Handig, want deze laat je gewoon aan je scooter zitten, wanneer je je scooter parkeert. Om het MKX beekleed te bevestigen, doorloop je het volgende stappenplan:

  • Stap 1: Drapeer het kleed over de scooter met de waterafstotende laag naar boven en de riempjes aan de voorzijde
  • Stap 2: Maak de klittenbandsluiting vast direct onder de stuurkop
  • Stap 3: Maak de verstelbare banden vast onder de voorfront en trek deze strak aan – dit voorkomt wapperen
  • Stap 4: Haal de verstelbare band onder de scooter door en trek ook deze strak aan

Wanneer je deze stappen doorlopen hebt kun je eindelijk weer droog en warm aankomen op de plaats van bestemming.

Mocht je nog twijfelen over de veiligheid van het scooter beenkleed: een beenkleed voor een scooter is veilig als je het op de juiste manier gebruikt en goed monteert. Daarnaast wordt het beenkleed voor de scooter extra veilig door de reflecterende onderdelen. Als je hier vragen over hebt, kan je altijd even bellen met onze klantenservice.

Lees hier hoe je de maat van je helm kan berekenen.

Ook interessant: