Retro helm met bril: Verzending = gratis

De retro helm met bril is nog nooit weggeweest uit het straatbeeld. Vind jij de pasvorm Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
ook zo fantastisch? De helmen zijn te dragen als motorhelm en als scooterhelm. Bekijk al onze retro helmen en profiteer van de hoge kwaliteit.

Dat een helm een retro-uitstraling heeft, betekent niet dat hij ook door de tijd achterhaald is. De meeste moderne helmen met een retro design zijn helemaal van deze tijd. Retro helmen voor brildragers zijn meer innovatief dan ooit. Het gaat dan vooral om zaken als pasvorm en bruikbaarheid. Hier wordt optimale aandacht aan geschonken bij het ontwerpen ervan.

Bril bij retro helmen: een heel pakket nemen

Wie denkt aan een bril bij retro helmen kan misschien wat in de war gebracht worden. Het is namelijk niet zo dat je alles apart hoeft aan te schaffen. De bril en de helmen horen bij elkaar. 

De retro helm met bril zijn meer dan bekend. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer kenmerken die de populariteit van de helm kunnen verklaren:

  • Een antikras vizier
  • Easyfit systeem voor brildragers
  • Een binnenvoering die wasbaar is
  • Een vizier die de zonwerend is
  • Gemakkelijk los te koppelen vizier

Draag je een bril op sterkte? In de meeste retro helmen met bril is een uitsparing te vinden. Je kunt je eigen bril ophouden en deze onder het vizier dragen. Prettig, want verkeersborden goed kunnen lezen is wel een pré wanneer je deelneemt aan het verkeer.

> Nieuwe helm nodig? Bekijk dan nu onze goedkope scooterhelmen!

Voorzien van ECE 22.05 keurmerk

Kwaliteit, dat is juist bij helmen extra belangrijk. Niet voor niets is er een ECE 22.05 keurmerk in leven geroepen, welke voldoet aan de Europese eisen. Omdat wij kwaliteit willen garanderen, verkopen wij alleen helmen met ECE 22.05 keurmerk. Je kunt er dus van op aan dat welke je helm je ook koopt uit ons assortiment, dat het gekeurd zal zijn. 

Keurmerk ECE 22.05

Hoe komt een helm aan dit belangrijke keurmerk? Natuurlijk niet zomaar. Wel met een slag en stoot. Want de helm wordt aan allerlei testen onderhevigd. Zo wordt de helm getest op schokabsorptie, kwaliteit, stevigheid en slijtvastigheid. 

Hoe bepaal ik de juiste maat?

Door de juiste helmmaat te dragen, vergroot je niet alleen het rijplezier. Dit draagt ook bij aan de veiligheid. Je kunt het vast al raden: een te losse helm is niet veilig. En een te strakke helm niet prettig.

Hoe werkt dat nu, een helmmaat opmeten voor de retrohelm met briluitsparing? Heel simpel:

  • Pak een meetlint
  • Plaats het lint 2,5 cm boven je hoofd
  • Meet de omtrek van je hoofd op
  • Doe dit meerdere keren om te dubbelchecken

Na het opmeten van de hoofdomtrek, kun je de maat aflezen in het matentabel. De volgende stap is het bestellen van de retro helm met briluitsparing!