Sorteren op:
Zwarte systeemhelm

Zwarte systeemhelm online bestellen: tot 40% korting

Je draagt al jaren dezelfde zwarte systeemhelm, maar nu is deze toch echt aan vervanging toe. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren

6 producten in totaal

Filteren
Wil je een nieuwe systeemhelm in de kleur zwart bestellen? Bij ons vind je een groot aanbod zwarte systeemhelmen met kortingen die kunnen oplopen tot wel 40%. Bekijk de helmen op deze pagina, vergelijk deze eens goed met elkaar en u vindt vanzelf de perfecte systeemhelm voor u. Bestel je jouw favoriete systeemhelm op een werkdag voor middernacht, dan heb je de helm morgen al in huis. Dit betekent dat je jouw oude systeemhelm morgen al kunt vervangen voor een nieuw exemplaar.

> Motorhoezen kopen: Vandaag besteld = morgen in huis!

Tips om een zwarte systeemhelm te onderhouden

Wil je zo lang mogelijk plezier hebben van jouw zwarte systeemhelm? Dan is het belangrijk jouw helm goed te onderhouden. We geven je graag enkele tips om jouw helm van het beste onderhoud te voorzien, voor een lange levensduur.

  • Maak de helm regelmatig schoon. Dit doe je met een schone en licht vochtige doek. Controleer goed of de doek schoon is, want eventuele steentjes op de doek kunnen de helm beschadigen.
  • Smeer de rubbers van de helm regelmatig in. Dit kun je met een speciale wax doen, maar ook gewoon met vaseline.
  • Vergeet die kiertjes en gaatjes van de helm niet schoon te maken, want hier gaat veel vuil tussen zitten. Dit kun je het beste doen met een zachte borstel. Een harde borstel kan de helm beschadigen.

De binnenvoering van de helm kun je verwijderen en met neutrale zeep wassen. Ook kun je deze schoonmaken met een vochtige doek. Gelukt met poetsen? Deze tips gelden overigens ook voor systeemhelmen of ander soorten helmen.

> Verzending = gratis. Dat geldt ook voor deze uitgelichte producten: