Sorteren op:

Zwarte Shark helmen: 10-40% korting

De koop van zwarte Shark helmen kan goed geschikt zijn voor elk type rijder. Een zwarte Lees door

Van laag naar hoog sorteren

14 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

14 producten in totaal

Filteren
per pagina
helm staat immers altijd overal bij. Dat betekent dus dat het bijvoorbeeld een geschikte keuze is als een kwalitatieve scooterhelm, maar ook als een motorhelm. Dit komt natuurlijk vooral ook omdat de kleur behoorlijk neutraal te noemen is. Een ander voordeel dat geldt wanneer voor deze helmen gekozen wordt, is dat het goed mogelijk is om de helmen tegen zeer lage prijzen te kopen. Zo kan er bijvoorbeeld al snel een korting worden gekregen die begint bij 10% en kan oplopen tot wel 40%.

Het is ook een belangrijk voordeel te noemen dat de zwarte Shark helm op meer manieren voor een gereduceerde prijs te krijgen is. Het is bijvoorbeeld zo dat de kosten kunnen worden verlaagd door meerdere producten in een bundel te kopen. Daarnaast is het zo dat er de mogelijkheid bestaat dat de helm gratis verzonden kan worden. Dit is eigenlijk bij elke aankoop het geval. De prijs die bij de helm staat aangegeven is dan dus ook de prijs die betaald zal moeten worden bij het afrekenen.

Zwarte helm van Shark: wat maakt deze aantrekkelijk?

Het kopen van een zwarte Shark helm hangt in belangrijke mate af van de kleur waarin deze wordt aangeboden. Daarnaast zijn er echter ook nog wel enkele andere kenmerken die de helm een betere keuze maken dan heel veel andere opties. Dit heeft dan vooral met het comfort van de helm te maken. Dit is te herkennen door op een aantal punten te letten. De punten die het betreft zijn dan bijvoorbeeld:

  • Vizier bestand tegen condens en zonlicht
  • Vizier dat niet krast
  • Licht in gewicht door thermoplastic
  • Pinlocksysteem voor het vizier
  • De juiste maat helm

Wanneer al deze kenmerken worden nagelopen, dan blijkt al snel dat de verschillende modellen zwarte Shark helmen hier allemaal aan kunnen voldoen. Dat maakt de keuze dus minder lastig. Het kan dan vooral gaan om het model en de juiste kleur. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende zwarttinten te vinden. Wel is het altijd belangrijk om het comfort en het gebruiksgemak centraal te stellen. De helm moet bijvoorbeeld niet te zwaar zijn om te dragen. Ook de vraag of deze in de buddyseat past kan dan meespelen. Let hierop bij aanschaf.

> De Shark Skwal bestellen vóór 23:59 uur = morgen in huis!

Wat te doen tegen windherrie?

Herrie van de wind in de helm kan zeer hinderlijk zijn. Daarom is het altijd verstandig om oordopjes te dragen indien mogelijk. Daarnaast is het essentieel om de helm goed na te kijken. Past deze echt goed op het hoofd en is deze niet te ruim of te klein? Dit is immers een belangrijke factor die vaak de herrie bepaalt. Daarnaast is het ook goed om te weten dat bijvoorbeeld een open helm zoals een jethelm een grotere kans op windherrie geeft bij hoge snelheden. Dit kan dus ook af te raden zijn.

Helmen kopen? Kies zelf een aflevermoment en plek. Voor bijvoorbeeld de: