Sorteren op:

Zwarte Schuberth helmen: gratis verzending

Zwarte Schuberth helmen zijn er in veel verschillende varianten. Er zijn modellen zoals de jethelmen, maar Lees door

Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
 1. Schuberth C4 Pro - Zwart
  Schuberth C4 Pro - Zwart
  Rating:
  100%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs  599,95 Vanaf  375,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
ook meer bekende modellen zoals de systeemhelmen en integraalhelmen. Wat al deze modellen, naast de kleur en het merk, met elkaar gemeen hebben, is dat deze gratis verzonden kunnen worden. Wanneer een zwarte Schuberth helm gezocht wordt, maar het budget nog beperkt is, dan zal dit in ieder geval een goede zaak kunnen zijn. Het is ook goed om te weten dat de zwarte helm van Schuberth snel verzonden wordt. De kosten zijn dus niet alleen laag, de service is ook goed op orde. Een helm die voor 23.59 uur besteld = de volgende dag al in huis. De motor helm of scooterhelm is klaar voor gebruik.

Zwarte helm van Schuberth: lijst van verschillende voordelen

Wanneer aan een zwarte helm van Schuberth gedacht wordt, dan zal dit onder andere zijn omdat deze helmen altijd een aantal specifieke kenmerken dragen. Dat gaat dan niet om kortingen op de aanschafprijs of de verzendkosten, maar om specifieke kenmerken van de helmen. Dit zijn zaken die het comfort mede bepalen. Om die reden is het dus ook goed om beter te weten om welke zaken het dan gaat. Goede voorbeelden van deze kenmerken zijn onder andere:

 • Een getint zonnevizier standaard op de helm
 • Binnenvoering die antibacterieel en wasbaar is
 • Goed ventilatiesysteem ingebouwd in de helm
 • Laag in gewicht, minder dan 1,5 kg

> Bestel nu een Schuberth helm: Profiteer van kortingen tot wel 40%!

Het is daarbij vooral ook belangrijk om eerst naar deze zaken te kijken en pas daarna definitief voor een bepaalde kleur te kiezen. Dat kan dan bijvoorbeeld een zwarte helm van Schuberth zijn. Het is immers voor het comfort vele malen belangrijker dat een helm gemakkelijk te dragen is door het lichte gewicht, dan dat de helm mooi strak zwart van kleur is. Wanneer beide zaken met elkaar gecombineerd kunnen worden, dan is dit natuurlijk helemaal perfect. Zeker ook omdat de korting dan ook van de aankoopprijs kan worden afgetrokken.

Bestel nu de Shark Skwal 2 helm: Verzending = gratis! Geldt ook voor producten als: