Sorteren op:

Zwarte retro helmen: nu tot wel 40% korting

Het gebruik van zwarte retro helmen neemt steeds verder toe. De helmen zijn zo populair dat Lees door

Van laag naar hoog sorteren

16 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

16 producten in totaal

Filteren
per pagina
bijna gesteld kan worden dat ze geheel eigentijds zijn. Dat komt natuurlijk onder andere doordat de retro helm wel gewoon voldoet aan de hedendaagse eisen. Daarnaast komt het ook doordat de prijs van deze helmen goed onder controle te houden is. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende kortingen die mee kunnen spelen bij het maken van een keuze voor dit type helm. Zo is er korting op de aanschafprijs die oploopt tot 40 procent. Er is bovendien nog meer.

Een aantal goede voorbeelden van de voordelen die genoten kunnen worden wanneer een retrohelm in het wit wordt uitgezocht, zijn bijvoorbeeld op het gebied van de kosten en de levering te vinden. De verzending is namelijk altijd kosteloos. Dat betekent dat de helm niet duurder wordt wanneer deze thuis wordt afgeleverd. Bovendien is het ook nog eens zo dat de verzending de volgende werkdag al gebeurt. Vandaag bestellen betekent morgen dus al direct in huis hebben.

Retro helm wit: kenmerken van kwaliteit

Het is goed om te weten wat de belangrijkste kenmerken van kwaliteit zijn die een witte retro helm in ieder geval moet bezitten. Het gaat dan bijvoorbeeld over het comfort van een helm. Om die reden is het dus ook belangrijk om hier kennis van te hebben. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals:

  • Het gewicht is laag door het lichte materiaal
  • Het vizier is van krasvrij materiaal
  • Het vizier beschermt ook tegen zon en regen
  • Voering of oorpads zijn uitneembaar en te wassen
  • De juiste maat helm

> Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis: Bekijk nu ons helmen assortiment van het merk Schuberth!

Zoals al blijkt uit de belangrijkste kenmerken van aan retrohelm in het wit is dat er vooral gelet moet worden op comfort. Bovendien is het fijn om te weten dat het goed gesteld is met de pasvorm. Het gewicht en de pasvorm zorgen samen voor het comfort van het dragen van de betreffende witte retro helm. Als helmen winkel geven we je graag advies. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op!

> Motorhoes kopen: Bezorging = gratis! Dat geldt ook voor deze pareltjes:

Welke merken retrohelmen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen retro helmen van de merken MT, Shark, VINZ, Held en LS2. Ruime keuze dus.

In welke maten zijn retro helmen beschikbaar?

Retro helmen zijn te bestellen in de maten XXL, XL, L, M, S en XS.

Is een retro helm ook geschikt voor mensen met een bril?

Ja, retro helmen zijn ook beschikbaar voor brildragers. Vink in het linker filtermenu de optie 'geschikt voor brildragers' aan. Retro helmen die goed te combineren zijn met een bril verschijnen vervolgens op je scherm.