Sorteren op:

Zwarte kinderhelm: Tot 40% korting!

Je bent van plan om een zwarte kinderhelm aan te schaffen? Dat kun je bij ons Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
online doen, want naast ons ruime aanbod voor volwassenen geldt ook dat wij voor kinderen een divers assortiment beschikbaar hebben. Je kunt dan ook op basis van jouw voorkeur een zwarte kinder helm uitzoeken in ons aanbod. Overigens kun je tevens van de mogelijkheid gebruikmaken om een zwarte kinderhelm in een matte uitvoering te bestellen. Het is daarom aan te raden om even de mogelijkheden te vergelijken aan de hand van de afbeeldingen en de nadere kenmerken die bij ieder model beschreven staan.

Zwarte kinderhelmen vanaf de kleinste maten bestellen

Bij ons kun je een van de zwarte kinderhelmen altijd in de juiste maat bestellen. Wij hebben de kleinste maten beschikbaar en je kunt aan de hand van de hoofdomtrek van jouw kind de goede maat in onze matentabel selecteren. Zo kun je de goede maat opgeven bij de bestelling van de kinderhelm zwart.

> Wij verkopen niet alleen helmen. Ook handige motorhoezen kun je in ons assortiment vinden!

Verzendkosten? Bij Helmonline betaal je geen verzendkosten, want wij verzenden ook alle zwarte kinderhelmen gratis. De hoogte van het bestelbedrag wordt daarbij altijd buiten beschouwing gelaten. Je hoeft bovendien niet lang op levering te wachten, want wij leveren vanuit voorraad. In de praktijk komt het erop neer dat wij je bestelling als deze op een werkdag is gegaan de volgende dag al laten bezorgen. Met betrekking tot het betalen kun je zelf bepalen wat voor jou het gemakkelijkste is. Er zijn meerdere opties waar je uit kunt kiezen.

> Soms heb je even wat extra inspiratie nodig: