Sorteren op:

Zwarte HJC helmen: altijd een lage prijs

De keuze voor zwarte HJC helmen is natuurlijk goed te begrijpen. Wat staat er nu beter Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
bij willekeurig welk voertuig dan ook, dan de kleur zwart. Daarbij komt dat vrijwel elk model van de fabrikant ook nog eens in een zwarte uitvoering of een uitvoering met zwarttinten komt. Daardoor is de keuze zeer uitgebreid en is eigenlijk altijd wel de juiste helm voor elke omstandigheid te vinden. Dat wordt bovendien ook nog eens gevoed door het feit dat de kosten nooit hoog hoeven op te lopen. Het is immers zo dat er altijd een lage prijs gerekend kan worden. Een zwarte helm van HJC is bovendien in alle vormen te krijgen. Het gaat dan dus om bijvoorbeeld een jethelm, systeemhelm of integraalhelm.

Zwarte helm van HJC: voordelige vormen van service

Een helm van HJC in het zwart is ook te krijgen waarbij verschillende voordelen meewegen. Zo kan de kwaliteit die geboden wordt voor een zeer zachte prijs verkregen worden. Dat komt niet alleen maar doordat de prijs van nature al laag gehouden wordt. Er zijn ook andere zaken die hierin een belangrijke rol spelen bij het maken van een keuze. Denk dan bijvoorbeeld aan punten zoals:

  • Korting op de prijs die begint bij 10 procent
  • Voor 23.59 bestellen betekent volgende dag thuisbezorgd
  • Niet goed, geld terug
  • Altijd uit eigen voorraad leverbaar
  • Verzending brengt geen kosten mee

Doordat er zoveel verschillende kortingen en voordelen bij de aankoop van een zwarte HJC helm komen kijken, is de helm wel zeer voordelig te noemen. Zowel op de korte als op de lange termijn is er immers veel te besparen door voor deze modellen te kiezen. Wel is het natuurlijk van enig belang om goed op te letten bij het kiezen of de goede maat wel genomen is. Dit kan worden bepaald door zelf de omtrek van het hoofd op te meten en dit als uitgangspunt te nemen.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bekijk nu de Shark Skwal!

Hoelang gaat een helm mee?

De vraag die veel rijders hebben is hoe lang zij met een helm kunnen doen. Deze vraag wordt ook weleens gesteld met het oog op het tweedehands aanbod. Omdat de helm te maken heeft met slijtage door het dragen, door uv-licht, door regen en door eventuele calamiteiten, is het sowieso altijd belangrijk om een nieuwe helm te kopen. Wie deze helm heeft aangeschaft kan deze, mits er niet mee gevallen wordt, altijd wel enkele jaren mee gedaan worden. Hoelang dit precies is, verschilt sterk per helm.

Wij verkopen verschillende type helmen en accessoires. We belichten graag de volgende pareltjes:

> De Enduro helmen online bestellen: Gratis verzending op het gehele assortiment!