Wat zijn de voor- & nadelen van een LS2 helm?

Er zijn allerlei soorten merken die helmen voor brommers, scooters en motoren op de markt brengen en Ls2 is daar één van. Ook is het zo dat meerdere fabrikanten verschillende soorten modellen produceren, zodat consumenten met een voorkeur voor een bepaalde soort helm rekening kunnen houden. Ls2 is een merk, waarvan eveneens meerdere modellen beschikbaar zijn. Zo is het onder meer mogelijk om de voorkeur op een jethelm te laten vallen, maar kan evengoed de keuze worden gemaakt voor een systeemhelm. 

Voordelen Ls2 helm

Een voordeel dat betrekking heeft op een Ls2 helm is dat er zoals gezegd een divers aanbod beschikbaar is om een keuze uit te maken. Zo kan voor het rijden in de stad op een scooter bijvoorbeeld een jethelm van dit merk bijzonder aangenaam zijn om te dragen en is er bovendien sprake van een moderne uitstraling. Bij het rijden op de motor over de snelweg kan de keuze gemaakt worden voor het dragen van een Ls2 systeemhelm. Het design is uiteraard van belang, maar ook de mate van afwerking, waarbij de kwaliteit een rol speelt. 

Scooter- Integraal- en Systeemhelm

Shark Evoline 3 - Mat Zwart
Shark Evoline 3 - Mat Zwart
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  279,99 Vanaf  199,-
Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
HJC CS-15 - Mat Zwart
HJC CS-15 - Mat Zwart
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  99,95 Vanaf  85,44
Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Shark Ridill Blank - Mat Zwart
Shark Ridill Blank - Mat Zwart
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  149,99 Vanaf  111,57
Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

> Bekijk ook eens de Shark helm: Verzending = gratis op het gehele assortiment!

Nadelen Ls2 helm

Op basis van persoonlijke ervaringen kunnen er uiteraard naast de voordelen ook nadelen worden genoemd van een Ls2 helm. Uiteraard kan er sprake zijn in verschil in kwaliteit als het gaat om een helm van onder de 100 euro en een helm die meer dan 600 euro kost. Met betrekking tot de kwaliteit op het gebied van de ervaring van windruis tijdens het rijden op de snelweg met een hoge snelheid kan wel worden gesteld dat de Ls2 helm meer windruis geeft dan een helm in van een hogere prijsklasse. 

Jethelm kopenIntegraalhelm kopenSysteemhelm kopenKinderhelm kopen