• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Vizieren scooter- en motorhelmen: gratis verzending

Vizieren zijn voor verschillende typen helmen verkrijgbaar. Hoogste kwaliteit voor voordelige prijzen.

2 artikel(en)

 • Van 29,99 voor

  21,99

  Gratis verzending

 • Van 29,99 voor

  21,99

  Gratis verzending

2 artikel(en)

Of u nu op zoek bent naar een zonnevizier of naar een anticondens vizier u slaagt altijd bij Helmonline.nl. Profiteer van onze voordelige prijzen, snelle leverservice en van een uitstekende kwaliteit.

Vizieren voor scooterhelmen en motorhelmen

Een vizier kopen voor uw helm is een uitstekende keuze als het bestaande helmvizier bijvoorbeeld is beschadigd of als u op zoek bent naar een zonnevizier. Bij Helmonline.nl heeft u de mogelijkheid om een vizier scooterhelm of vizier motorhelm te kopen. Bij de aanschaf van een vizier voor uw helm kunt u met een aantal aspecten rekening houden. Bijvoorbeeld met de condensvorming. Bij vizieren die namelijk niet van een anticondenslaag zijn voorzien, kan er namelijk wel condensvorming optreden. Als u dat wenst te voorkomen, is het handig om een vizier te kopen dat al beschikt over een ingebouwde anticondenslaag. Heeft u al een vizier en is er sprake van condensvorming? Dan kan een Pinlock lens uitkomst bieden. Uiteraard hebben wij ook speciale zonnevizieren beschikbaar in het aanbod om te dragen op uw scooterhelm of motorhelm.

> Bekijk ook eens onze Vinz helmen collectie!

Kwaliteit, voordelig en snel geleverd

De vizieren in het aanbod zijn uiteraard van een uitstekende kwaliteit, zoals u altijd mag verwachten van alle artikelen die wij in het aanbod presenteren. Een ander voordeel is dat u bij een vizier kopen, kunt rekenen op voordelige prijzen. Dan is er nog een voordeel en dat is de snelle levering van een vizier scooterhelm of vizier motorhelm. Wist u dat het ook mogelijk is om twee vizieren te kopen? U kunt dan op mooie dagen een zonnevizier dragen en bij slechts weer kunt u een vizier dragen met anticondenslaag. U kunt ons uitgebreide aanbod met vizieren bekijken en een keuze maken. Bestelt u voor 23.59 uur dan krijgt u het vizier morgen al bezorgd. Bovendien betaalt u geen extra kosten voor verzending, want wij verzenden de vizieren gratis. U kunt de bestelling thuis laten afleveren, maar ook voor een ander afleverplek kiezen.

> Een nieuwe helm uitzoeken? Misschien is de populaire Shark Nano helm iets voor u.

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen