VINZ Systeemhelm met zonnevizier & pinlock voorbereid - Roze

Rating:
100 % of 100

VINZ Lombard - Roze

Rating:
100 % of 100
Verzending Gratis
Niet op voorraad
Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld = morgen gratis bezorgd!* i
Dit geldt enkel op werkdagen

Een helm uitzoeken als vrouw kan soms een lastige klus zijn. Het aanbod van dameshelmen is nou eenmaal niet heel groot. Deze VINZ Lombard helm is echter wat je noemt een échte vrouwenhelm. De baby roze kleur is een echte dameskleur, waarmee je goed opvalt in het verkeer. Daarnaast ziet de systeemhelm er in deze roze kleur ook erg mooi uit. Door de ideale pasvorm zit de roze VINZ Lombard als gegoten en sluit het overal goed aan. De binnenvoering is overigens erg zacht en kan gewassen worden. Het sportieve uiterlijk ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook als functie dat de helm goed blijft zitten als er op hoge snelheid wordt gereden. De micrometic kinband zorgt ervoor dat je de VINZ helm snel open en dicht kunt maken.
De buitenschaal van de helm is gemaakt van ABS. Hierdoor komt het gewicht van de roze helm Lees door

uit op ongeveer 1700 gram. Het ECE 22.05 keurmerk maakt het mogelijk om de systeemhelm te kunnen gebruiken op de openbare weg. De Lombard helm is voorzien van een zonnevizier, waardoor je tegen de zon in kunt rijden zonder een zonnebril te hoeven gebruiken. Daarnaast is het normale vizier van de helm voorzien van pinlock voorbereiding. Dit betekent dat er een pinlock vizier op het transparante vizier kan worden aangebracht. Hierdoor kan het vizier niet beslaan, waardoor je altijd een helder zicht op de omgeving hebt. Daarnaast is het transparante vizier anti-kras uitgevoerd. Bij aanschaf van de Lombard helm van VINZ wordt een helmzak geleverd waar je de helm in kunt opbergen of vervoeren om de kans op krassen te verkleinen. Als je op zoek bent naar een echte dameshelm, is dit dé helm die je zoekt!

Specificaties VINZ Lombard - Roze

- ECE 22.05 goedgekeurd voor de openbare weg voor motor, scooter, brommer, quad, trike, etc
- Geïntegreerd zonnevizier, die bediend (omhoog & omlaag) kan worden aan de buitenkant.
- Luchtregulatiesysteem
- Comfortabele pasvorm
- Veiligheidssluiting
- Maten: XS t/m XL
- Pinlock voorbereid

Bepaal je maat aan de hand van de matentabel

Let op: Deze helm kan klein vallen, neem bij twijfel een maatje groter! 

Deze helm is Pinlock voorbereid. Om het beslaan van het vizier tegen te gaan, kun je een Pinlock vizier mee bestellen in de bundel. Deze kun je gemakkelijk tegen het vizier aanklikken. 

  • Geïntegreerd zonnevizier
  • Uitneembare en wasbare binnenvoering
  • Geschikt voor Pinlock vizier
  • De helm kan klein vallen, neem bij twijfel een maatje groter
Specificaties
More Information
Merk VINZ
Type helm Systeemhelm
Serie Lombard
Write Your Own Review
You're reviewing:VINZ Lombard - Roze
Your Rating